25-ą vietą pasaulio moterų reitinge užimanti 17-metė C. Gauff pirmą kartą žaidė „Roland Garros“ turnyro ketvirtfinalyje.

25-erių čekė pirmą kartą žais „Grand Slam“ turnyro pusfinalyje. Iki šiol jos geriausias rezultatas buvo „Australian Open“ turnyro antrasis ratas šiemet ir 2020-aisiais.

Paskutinę vietą pusfinalyje užėmė graikė Maria Sakkar (WTA-18), 6-4, 6-4 eliminavusi čempionės titulo neapgynusią lenkę Igą Swiatek (WTA-9).

Kita pusfinalio pora paaiškėjo antradienį: į jį pateko rusė Anastasija Pavljučenkova (WTA-32) ir slovėnė Tamara Zidansek (WTA-85).

Vyrų vienetų varžybose į pusfinalį antradienį pateko Stefanos Tsitsipas (Graikija) ir Vokietijos atstovas Alexanderis Zverevas.

Trečiadienį dėl vietos pusfinalyje susitiks Rafaelis Nadalis (ATP-2) ir Diego Schwarzmanas (ATP-10) bei Novakas Džokovičius (ATP-1) ir Matteo Berrettini (ATP-9).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją