Pasibaigus LKL finalams Th. Walkupas tvirtino dar nežinantis, kur žais kitą sezoną, tačiau „Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris buvo realistas.

„Norėtume išlaikyti Thomasą, bet žinote, kokie iššūkiai laukia. Eurolygoje trūksta įžaidėjų, kiekvienoje komandoje, kur tik atsiranda vakancija, jis bus tarp kandidatų. Bet mes ir aš konkrečiai bandau daryti viską“, – pirmadienio vakarą 39-erių specialistas.

Neprabėgus nė dviem paroms tampa aišku, kad trenerio nuojauta greičiausiai išsipildys – išlaikyti Th. Walkupą „Žalgiriui“ bus labai sudėtinga.

Kaip informavo N. Zervas, „Olympiakos“ Th. Walkupą mato kaip vieną iš pagrindinių tarpsezonio taikinių ir į amerikiečio įžaidėjo medžioklę susikoncentravo itin dėmesingai. Anot naujausio pranešimo, per paskutinę parą žengtas didelis žingsnis derybų procese, o krepšininkui pasiūlytas „solidus finansinis“ kontraktas.

Tiesa, pažymimas ir faktas, kad labai greito amerikiečio atsakymo sulaukti nesitikima – 193 cm gynėjas greičiausiai lauks pasiūlymų ir iš kitų Eurolygos klubų.

„Žalgiryje“ Th. Walkupas žaidžia nuo 2018-ųjų, praėjusį sezoną Eurolygoje jis vidutiniškai pelnė po 8,2 taško ir atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Būtent jis tapo pagrindiniu „Žalgirio“ pergalės kalviu pastarojo reguliariojo sezono rungtynėse su „Olympiakos“ Kaune, kai lemiamu momentu perėmė kamuolį ir pelnė du taškus prasiveržęs po krepšiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)