„Esu griežta mama. Neseniai prisidirbo, tai pakeičiau „iPhone“ telefoną į mygtukinį „Nokia“, nes buvo namų mokymas ir pasirodo, kad už visus metus nebuvo atliktos beveik visos pratybos. Aš jo vis paklausiu ar pamokos padarytos, sako – padarytos, o aš savo vaiku juk pasitikiu. Na, bent jau norėčiau pasitikėti. Bet dabar yra nubaustas, iš jo yra atimta viskas: telefonas, kompiuteris, televizorius“, - atskleidė N. Bunkė.

„Šiaip su Kristupu tikrai neliūdna, bet jau manipuliatorius yra baisus. Pavyzdžiui, kai sudaužo ką nors, tai man sako: „mama, bet suprask, čia tik daiktas – juk svarbiausia, kad man nieko nenutiko, taip? Žinai, ir tu vaikystėje buvai pasiutus truputėlį, tai nereikia ant manęs taip pykti“, - sūnaus gudrumu stebisi atlikėja.

Vasarą laukia vestuvės ir įkurtuvės

Metų pradžioje Natalija Bunkė įsigijo dar net statyti nepradėtą namą Kunigiškėse, o birželio gale namas jau bus pilnai įrengtas, todėl ne už ilgo laukia įkurtuvės. Visgi, didžiausiu įvykiu atlikėjos gyvenime šiemet taps ne nauji namai, o Maljorkoje vyksiančios vestuvės su širdies draugu Edgaru Eidėju, kuriam Natalija ištarė „taip“ prieš pusantrų metų, o iš viso draugauja nuo 2017 metų.

„Jei atvirai, tikėjausi, kad Edgaras pasipirš anksčiau, o paskui jau praradau viltį ir galvoju „ai, tiek to!“. Kadangi nuolatos apie tas piršlybas kalbos vis ėjo, galiausiai jį pradėjo spausti ir Jonas (aut. past – Jonas Nainys), kuris sako „O ko tu lauki? Mano draugas turi juvelyrikos parduotuvę, einam nupirksime žiedą“.

„Vestuvės jau suplanuotos ir visi svečiai jau turi bilietus. Svarstėme galimybę tuoktis ir Lietuvoje, bet su Edgaru kažkaip nesutarėme, nes jis norėjo tris dienas švęsti, o aš gal tada vieną dieną. Galiausiai pasiūliau Maljorką ir supratom, kad mums abiem tinka, tai nėra ko čia pyktis. Gavosi taip, kad visi 20 žmonių skrendame į Maljorką, kur visi vienoje viloje gyvensime savaitę“, - vestuvių detales atskleidė N. Bunkė.

Per karantiną veiklos netrūko

Nors muzikos pasaulis per karantiną buvo beveik visiškai sustojęs, Natalijai ir Edgarui veiklos tikrai netrūko, mat jų valdomos elektroninės parduotuvės „Home Decor by NB“ populiarumas šovė į viršų, kaip raketa. Verslas prasidėjo nuo pačios N. Bunkės kurtų produktų, tačiau dabar tokios prekės sudaro tik mažą dalį.

„Parduotuvė yra apie namų dekorą, bet jau esame stipriai nuo to nukrypę. Daug mažų verslininkų siūlosi pas mus pakliūti į e-parduotuvę, todėl ateityje šis verslas galėtų suvienyti daug mažų verslų. Kas yra „faina“ – žmonės manimi labai lengvai tiki. Aišku, aš jiems ir nemeluoju, tačiau jūs neįsivaizduojate kokiais kiekiais mes parduodame mano reklamuojamų „grilių“ ir kitų virtuvės dalykų“, - pasakojo N. Bunkė.

„Būtent mano kurtos prekės dabar sudaro jau tik apie 10 procentų. Tiesiog nebespėju, o kartais ir idėjų trūksta. Galėčiau sugalvoti kokį produktą ir užsakyti gamykloje, kad pagamintų, bet aš sukuriu patį produktą nuo nulio. Kiekviena detalė yra sukurta mano, todėl prie to praleidžiu daug laiko. Būtų labai lengva tiesiog savo prekinį ženklą uždėti ant ko nors, bet man taip nepavyksta“, - pridūrė verslininkė.

Ką Natalija Bunkė turi bendro su grupės „The Roop“ lyderiu Vaidotu Valiukevičiumi, kodėl atlikėja jau mąsto ir apie dar vieno namo pirkimą bei kurios iš trijų turėtų piršlybų jai buvo pačios geriausios – sužinote jau šį pirmadienį, nauju vasaros laiku – 22 val. 15 min. – laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ tik per DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)