26-erių L. Paulo ringe išgyveno visus 8-is raundus, nors praleido kelis stiprius F. Mayweatherio smūgius.

Anot ESPN, tai buvo „silpnas aštuonių raundų reginys“, kuriame nebuvo jokių nokdaunų, jokių reikšmingų momentų, per kuriuos Paulo būtų rimčiau pažeistas, ir nors Mayweatheris atrodė akivaizdžiai pranašesnis prieš varžovą, jis sulauks kritikos už tai, kad neįveikė „Youtuberio“, profesionaliame bokse pralaimėjusio savo vienintelę oficialią kovą.

„Man buvo smagu. Jūs turite suprasti, kad man jau nebe 21-eri“, – po kovos kalbėjo bokso legenda.

„Jis buvo stiprus, kietas ir geresnis, nei aš maniau. Jis mane šįvakar nustebino“, – prisipažino F. Mayweatheris.

Pats F. Mayweatheris liūdėti dėl tokios kovos baigties neturėtų, už pasirodymą ringe jo sąskaitą papildys 30 milijonų dolerių, kuriuos skirs rėmėjai. Manoma, kad galutinė suma už kovą bus dar įspūdingesnė.

„Aš pasitraukęs iš bokso. Bet nesu pasitraukęs iš pramogų pasaulio. Niekas neprivalo žiūrėti, niekas neprivalo mokėti už tai.

Daryk tai, kas leidžia tau jaustis gerai. Būtent tai aš ir darau, kas man leidžia jaustis gerai“, – kalbėjo bokso legenda.

F. Mayweatherio pristatinėti nereikia – visas savo 50 profesionalaus bokso kovų laimėjęs amerikietis karjerą oficialiai baigė 2017 metais, kai techniniu nokautu įveikė UFC žvaigždę Conorą McGregorą.

2018 metais jis grįžo į ringą Naujųjų metų parodomojoje dvikovoje, kur nugalėjo japonų kikbosininką Tenshiną Nasukawą ir uždirbo beveik 10 mln. JAV dolerių.

Prieš vieną geriausių visų laikų boksininką stojęs L. Paulas yra turėjęs vieną profesionalaus bokso kovą karjeroje, tačiau ir ją pralaimėjo šešių raundų kovoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)