Bylą nagrinėjęs teisėjas Johnas Ouderkirkas priėmė sprendimą B. Pitto naudai ir, kaip pranešama, „labai nuvylė“ A. Jolie, skelbia mirror.co.uk.

Garsenybės pakaitomis leidžia laiką su įvaikintais vaikais: 17-os metų amžiaus Paxu, 16-os metų amžiaus Zahara, 14-os metų amžiaus Shiloh, 12-os metų amžiaus dvyniais Vivienne ir Knoxu bei Maddoxu, kuriam sprendimas dėl bendros globos yra neaktualus, nes jam jau 19-a.

Pasibaigus kovai dėl vaikų paaiškėjo, kad Holivudo žvaigždė A. Jolie neketina „atleisti“ buvusiam vyrui už ilgai užsitęsusį procesą ir jo rezultatą. Kiek yra žinoma, moteris planuoja pateikti apeliacinį skundą dėl sprendimo suteikti bendros globos teisę.

Žurnalui „US Weekly“ šaltinis atskleidė: „Ji niekada jam neatleis. Jos manymu, šis reikalas dar toli gražu nebaigtas. Angelina yra įsitikinusi, kad nugalės teisingumas.“

Aktoriai santuoką nutraukė prieš penkerius metus – 2016-aisiais. Skyrybų prašymą padavė A. Jolie, kaip priežastį nurodžiusi „nesutaikomus skirtumus“. Tada ji sakė, kad vyrą paliko savo šeimos „labui“.

„Pradėjau gyventi atskirai savo šeimos labui. Tai buvo teisingas sprendimas. Toliau stengiuosi užgydyti jų sielos žaizdas, – žurnalui „Vogue“ pasakojo A. Jolie. – Kai kurie žmonės pasinaudojo mano tyla, ir vaikai žiniasklaidoje mato apie juos parašytą melą, bet aš jiems primenu, kad jie žino, kaip yra iš tikrųjų. Tiesą sakant, jie yra šeši labai drąsūs, labai stiprūs jauni žmonės.“

Deja, buvę sutuoktiniai netrukus pradėjo penkerius metus trukusį bylinėjimąsi dėl vaikų, sukrėtusį visą Holivudą. Prieš keletą savaičių teisėjas suteikė bendros globos teisę.

B. Pittas ir A. Jolie buvo laikomi viena iš auksinių Holivudo porų. Jųdviejų romantiški santykiai tęsėsi 12-a metų, tačiau vedybinis gyvenimas baigėsi vos po dvejų. Įsimilėjėliai netgi buvo vadinami iš jų vardų sudarytu žodžiu Brangelina. Prieš artimiau susipažindamas su A. Jolie, B. Pittas buvo vedęs kitą garsią aktorę – Jennifer Aniston.

Neseniai A. Jolie pareiškė, kad dėl bjaurių skyrybų žlugo jos svajonė tęsti režisierės karjerą.

Šešis vaikus auginanti moteris išbandė save nauju amplua režisavusi juostas „Unbroken“ („Nepalūžęs“) ir „Pirmiausia jie nužudė mano tėvą“ („First They Killed My Father“). Visgi jai teko grįžti prie vaidybos, įskaitant naujausią vaidmenį filme „Trokštantys mano mirties“ („Those Who Wish Me Dead“).

„Mėgstu režisuoti, bet dėl pasikeitusios šeiminės padėties kelerius metus negalėjau užsiimti šia veikla, – „Entertainment Weekly“ sakė ji. – Turėjau mažiau laiko praleisti filmavimo aikštelėje ir daugiau būti namuose, todėl vėl ėmiau vaidinti. Štai ir visa paslaptis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)