Danijoje gyvenanti žurnalistė Louise Fischer patirtus įspūdžius sieja su Ishoj, netoli Kopenhagos, esančiu svingerių klubu „Swingland“. Jos nuvykimo į tą vietą tikslas – parengti reportažą apie klubo atsidarymą po apribojimų, įvestų siaučiant COVID-19 pandemijai, atšaukimo, rašoma „The Sun“ publikacijoje.

26-erių metų moteris pasinaudojo proga pakalbinti vieną iš surengto vakarėlio dalyvių, tiktai ta proga kaip tyčia pasitaikė tą akimirką, kai juodu buvo įsijautę į aistringas glamones.

Įraše, kuris kovo mėnesį buvo paleistas per vieną radijo laidą, o vėliau – išplatintas per „Twitter“, galima girdėti nedviprasmiškus garsus: tai žurnalistė aimanuoja ir dejuoja, apsalusi nuo begalinio malonumo.

Beje, tą laidą rengėjai nutarė bent šiek tiek anonsuoti, todėl programoje prie jos prirašė „Įspėjimas: tai privertė įkaisti ir reporterę, ir jos pašnekovus.“

Louise Fischer

Klausantis danų kalba vykusio pokalbio pasigirsta Louise klausimas: „Ką dabar matai?“

Vyras atsako, kad regi įspūdingą moterį, anksčiau nė sykio nesilankiusią svingerių klube.

Kai kuriuose epizoduose girdėti aplinkui esančių žmonių šnopštimas ir klyksmai. Iš malonumo, aišku, nes visi užsiima seksu.

Vienas iš vakarėlio svečių, su kuriuo Louise taip pat teko pabendrauti, prisipažino, kad tokius pasilinksminimus mėgsta dėl puikaus maisto ir fantastiško sekso.

Nors svingerių klube žurnalistė prabuvo kelias valandas ir kone nuolatos bendravo su lankytojais, jos interviu buvo sutrauktas iki poros minučių: kitaip, esą, nebūtų tilpęs į laidos formatą.
Louise daugmaž nupasakojo ir vakarėlio eigą. Visų prima, kaip jinai sakė, svečiai, sėdėdami prie baro, mėgavosi vynu, na, o tada patraukė į didžiulę lovą.

„Tai milžiniška lova kambario viduryje. Mane taip pat į ją pakvietė. Norėjo pademonstruoti, kaip turėčiau elgtis svingerių klube. Po akimirkos visi pradėjo mane glostyti“, – pasakojo Louise.

Žurnalistė prisipažino nemaniusi, kad teks mylėtis imant interviu, tačiau pridūrė, kad viskas, kas įvyko, jai natūralu.

„Juk mano tikslas – praverti užsklandą į tą pasaulį, kuris nėra visiems pasiekiamas“, – paaiškino ji.

Kai Louise įsitraukė į meilės žaidimus, svečiai prabilo daug laisviau: tapo akivaizdu, kad iš pradžių jie kiek dvejojo, ar leistis į kalbas su žurnalistais.

„Tiesiog puiku, kad prie jų prisijungiant pavyko pelnyti jų pasitikėjimą“, – džiūgavo Louise.

Ji akcentavo, kad klube įvykęs seksas nebuvo radijo stoties spaudimo rezultatas.

Daugelį laidos klausytojų reportažo tiesmukumas ir žurnalistės drąsa išmušė iš vėžių. Komentarų, žinoma, buvo kuo įvairiausių, bet Louise tvirtina, kad jautėsi tarsi patekusi į komplimentų lietų – vien liaupsės, esą, liejosi per „Facebook“ ir per „Instagram“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)