Praėjusią savaitę 23-ejų N. Osaka paskelbė, jog turnyro metu nebendraus su žiniasklaida siekdama apsaugoti „savo psichinę sveikatą“.

Savo ruožtu sekmadienį „Grand Slam“ turnyro organizatoriai pranešė, jog japonei gresia pašalinimas iš turnyro.

N. Osaka „Twiteryje“ prisipažino, jog nuo 2018 metų, kai laimėjo savo pirmą „Grand Slam“ titulą, patyrė sunkius depresijos priepuolius. Keturių „Grand Slam“ titulų savininkė teigė, jog bendraudama su žiniasklaida ji patiria „didžiules nerimo bangas“.

N. Osaka tvirtino, jog šiuo metu ji „ketina šiek tiek laiko atsitraukti nuo teniso“ pridurdama, kad „kai bus tinkamas metas, ji tikrai norėsianti bendradarbiauti su turnyrų organizatoriais aptariant žaidėjų, žiniasklaidos ir sirgalių reikalus“.

Kai trečiadienį ji pranešė savo sprendimą vengti žiniasklaidos turnyro metu, ji pralaimėjusio žaidėjo privalėjimą atsakinėti į klausimus palygino su gulinčio žmogaus spardymu.

Antroji „French Open“ turnyro raketė laimėjo pirmąjį savo mačą prieš rumunę Patricia Maria Tig ir buvo nubausta 15 000 dolerių bauda už nedalyvavimą spaudos konferencijoje po laimėtos kovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)