Ar nepyksta Giedriaus žmona, kad jis nemažai laiko praleidžia praleidžia ant sofos prie televizoriaus? „Kartais truputį pyksta, bet ką aš galiu padaryti“, – šyptelėjo aktorius.

G. Savickas asmeniškai pažįsta nemažai sportininkų. Klaipėdoje jis mokėsi toje pačioje mokykloje su Lietuvos krepšinio pažiba Arvydu Macijausku. 

„Macas dar būdamas vaikas kartojo, kad jo svajonė patekti į NBA. Labai sunkiu darbu jis tikslą pasiekė. Pamenu, kad kartais susitikdavome Klaipėdos turguje, kur aš prekiavau žuvimi, o Arvydas su šeima – rožėmis“, – prisiminė G. Savickas.

Aktorius pažįsta ir daugiau krepšininkų. 

„Nėra ką slėpti – anksčiau su jais „pabaliavodavau“. Vėliau ilgą laiką visai nevartojau alkoholio. Dabar tik retkarčiais pagurkšnoju alučio“, – atvirai kalbėjo G. Savickas.

Pats Giedrius nelankė jokios sporto šakos treniruočių, bet su vaikais kieme dažnai nuo ryto iki vakaro žaisdavo futbolą ar krepšinį.

Iš krepšininkų jam labiausiai prie širdies buvę NBA žaidėjai Hakeemas Olajuwonas, Karlas Malone'as, dabartinis Finikso „Suns“ klubo lyderis Devinas Bookeris, taip pat Paulius Jankūnas, buvęs „Žalgirio“ puolėjas Raimundas Čivilis.

„Pastarasis mane yra pakėlęs ant rankų. Čivilis labai patikdavo ir dėl to, jog vienintelis atrodė kitaip nei visi, būdavo su barzda“, – dėstė pašnekovas.

Pastaruoju metu ir pats G. Savickas daug sportuoja. Per karantiną numetė nemažai svorio, nes nuolat namie darė mankštą. Jis neretai plaukioja baseine, žaidžia golfą. Giedrius užsiima ir buriavimu, nuolat dalyvauja Kuršių marių regatose.

Prieš ketverius metus aktorius kartu su draugais išgelbėjo skęstantį žmogų, kuris iškrito iš kitos, šalia plaukiančios jachtos: „Vos ne vos jį ištraukėme. To nelaimėlio specialūs buriuotojo drabužiai buvo prisisunkę vandens, todėl žmogus buvo labai sunkūs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją