1. Škotiškas mandagumas

Vieno Edinburgo viešbučio darbuotojai ne juokais sunerimo, kai vienas iš svečių keletą dienų neišėjo iš savo kambario. Kai viešbučio administratorius galiausiai išdrįso praverti numerio duris, kambaryje jis išvydo visiškos nevilties apimtą svečią. „Neradau kito išėjimo! – pasiguodė jis. – Kambaryje yra tik vienerios durys, bet ant jų kabėjo lentelė „Netrukdyti“!

2. Likimo ironija ispaniškai

Viename iš Madrido viešbučių ryte į registratūrą paskambino sunerimęs senjoras ir pasiskundė savo kambaryje išvydęs pašalinį vyrą. Maža to, nepažįstamasis gulėjo jo lovoje ir miegojo šalia jo žmonos. Paaiškėjo, kad viskas yra paprasta: vyriškis naktį padaugino alkoholio ir sumaišė viešbučio numerius. Jo turimu raktu – logiška – durys neatsidarė, todėl jis pasibeldė (nors į Madridą buvo atvykęs vienas), ir iš vidaus pusės durys buvo maloniai atidarytos.

3. Čia buvo Tarantino

Nenuostabu, kad siaubo filmų siužetas dažnai būna susijęs su viešbučiais. Šiose apgyvendinimo įstaigose nuolat vyksta keisti ir kartais šiurpūs dalykai, kurių kartais neįmanoma paaiškinti. Viename nedideliame Jungtinių Valstijų viešbutyje vieno numerio valyti atėjusi kambarinė išvydo jame krauju aptaškytą vonią. Mergina pasistengė nepasiduoti panikai ir pradėjo tvarkyti betvarkę. Tačiau bevalydama grindis aptiko į skudurėlį susuktą kietą daiktą. Pasirodė, kad jame buvo žmogaus pirštas. Kas įvyko tame numeryje, iki šiol niekas nežino, įskaitant ir policiją.

4. Taip norisi pasportuoti, jog nėra kur permiegoti

Viena moteris JAV viešbutyje maždaug 23 val. nusileido į registratūrą ir paprašė atrakinti jai sporto salę. Atrodytų, nieko įtartina: juk yra žmonių, kurie sportuoja ir naktimis. Tačiau tuomet moteriškė atsinešė pagalvę bei antklodę ir pasiklojo guolį tiesiai ant bėgimo takelio. Paaiškėjo, kad moteris susipyko su savo vyru ir tą naktį atsisakė su juo dalintis lova. Kodėl ji nepaprašė atskiro numerio, ir ar patogu buvo miegoti ant bėgimo takelio, istorija nutyli.

5. Džentelmenas

Vienas pagyvenęs ponas dažnai apsistodavo tame pačiame Tokijo viešbutyje ir visuomet prašydavo dviviečio kambario. Pusryčius ir vakarienes jis taip pat užsakydavo dviem asmenims, nors visuomet būdavo vienas. Netrukus paaiškėjo, kad šio vyro palydovė yra guminė lėlė, kurią jis visada atsiveža su savimi, rengia ją įvairiomis suknelėmis ir „linksmina“. Nepaisant to, kad vyras yra akivaizdžiai kuoktelėjęs, viešbutyje jis visuomet yra maloniai laukiamas, nes nekelia jokių rūpesčių nei kitiems viešbučio svečiams, nei personalui, be to, visada dosniai palieka arbatpinigių.

6. Nasrai

Kartą vieno keturių žvaigždučių Las Vegaso viešbučio baseine svečiai su siaubu išvydo gyvą ryklį. Kaip jis ten atsidūrė, niekam nepavyko išsiaiškinti. Stebėjimo kameros tą naktį neveikė, o pats ryklys, žinoma, neprisipažino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)