Eglė neslepia matanti ne vieną ydą Oksanos veide: „Aš manau, kad ji yra kaprizinga. Taip, ji tokio turi įnoringumo. Ar tai yda ar ne, aš nežinau, kai kam tai yra nuostabus, moteriškas bruožas. Kas gali tą ištverti, gal visai yra įdomu. Prieskonis, tokia vyšnaitė asmenybei. Gyventi su ja nelengva, bet įdomu".

„Būti itin jautriu, kai esi viešas žmogus – sudėtinga, tiksliau, kone pražūtis“, – sako Eglė. Ir mintyje turi ne ką kitą, o dainininkę Katažiną Zvonkuvienę.

„Ji itin jautrios nervų sistemos, labai emocionali, labai jautri, turi tam tikrą nuotaikų kaitą, bet tas irgi yra žavu, tie tokie kraštutinumai kažkuria prasme gal ją ir daro tokią įvairiapusę. Daug spalvų asmenybėje. Labai smulkmeniška, labai perfekcionistiška. Labai smulki, siaura nosis“, – sako Eglė.

Katažina patikina, kad dėl visų šių žodžių turi sutikti.

„Mano jautrumas ir smulkmeniškumas labai trukdo šou biznyje, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Katažina. – Pasiruošimai koncertams, visi filmavimai – aš ruošiuosi kruopščiai ir man laiko daugiau užtrunka negu kitoms. Su „Pop Ladies“ net pajuokaudavome, sakome – važiuojame į koncertą, tai Natalija eina dažytis, sako – man 10 minučių, Liepa – man pusvalanduko kokio. Na, tai Katažina kokias 3 valandas dažysis, dabar tvarkysis.

Taip yra – aš iš pradžių įsižeisdavau, galvojau, kodėl aš čia tokia. Gal kad nepriimu savęs tokios, kokia esu. Bet aš dėl to jaučiuosi geriau, saugiau. Tam, kad aš atvažiuočiau duoti šį interviu, atvažiavo močiutė pabūti su vaikais, kad aš ramiai galėčiau pasidažyti, pasiruošti.

Dėl to aš esu kažkokia saugesnė, ramesnė, man taip yra geriau. Galbūt tai yra vaikystės kažkokie kompleksai, kai visada prie visko prisikabindavo vaikai, kai pravardžiuodavo ir visaip kaip tyčiodavosi“, – sako dainininkė.

Veidotyrininkė Eglė Pelienė-Venslovė tiesiai šviesiai – ką išduoda žinomų žmonių bruožai? Kodėl su Seimo nare Agne Širinskiene geriau nedalyvauti debatuose? Kas Katažinai Zvonkuvienei trukdo scenoje? Ir kokias Oksanos Pikul-Jasaitienės ydas išduoda jos veidas? Kaip į šiuos komentarus sureaguos žinomos moterys?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)