Vienintelį įvartį nuostabiu tolimu smūgiu 63 minutę pelnė Youri Tielemansas. Tiesa, 89 minutę „Chelsea“ žaidėjas Benas Chilwellas rezultatą išlygino, tačiau pratęsimą galėjęs nulemti įvartis po VAR peržiūros buvo neužskaitytas dėl nuošalės taisyklės pažeidimo.


„Leicester City“ ekipa FA taurės finale žaidė penktą kartą, bet pirmi keturi bandymai laimėti buvo nesėkmingi. Savo ruožtu, „Chelsea“ šį trofėjų yra laimėjusi 8 kartus, o paskutinį kartą pergalę turnyre iškovojo 2018 metais. Tiesa, per paskutiniai du bandymai Londono „Aristokratų“ bandymai FA taurės finale buvo nesėkmingi: pernai „Chelsea“ 1:2 nusileido Londono „Arsenal“ ekipai, o šiais metais turėjo pripažinti „Leicester City“ pranašumą.

Anglijos FA taurės laimėtojai gauna teisę dalyvauti UEFA Europos lygos varžybose, tačiau „Leicester City“ ir „Chelsea“ vis dar tęsia kovą dėl galimybės kitą sezoną kovoti Čempionų lygoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)