Įmonės vadovas mano, kad langų uždengimų e. parduotuvės Solemlux.lt populiarumas turi kelias priežastis. Aišku, pastaraisiais metais jos klientų spartų augimą lėmė pandemija, nes e. parduotuvėje išsirinkti langų uždengimus ir per karantiną galima saugiai, patogiai bei greitai. Tačiau e. parduotuvės Solemlux.lt populiarumas augo nuo pat pirmos dienos.

Pirkti saugu bet kada, populiarėja plisuotos žaliuzės

„Perkančiajam internetu pirmiausia turi būti patogu, aišku bei paprasta ir pageidaujamą gaminį išsirinkti, ir sumokėti, ir turėti garantiją, kad užsakytas gaminys bus laiku pristatytas. Būtent to siekėme kurdami parduotuvę, – pasakoja langų uždengimų gamybos specialistas. – Pasiekėme, kad nesvarbu ką nori įsigyti klientas savo būstui – žaliuzes (plisuotas, horizontalias ar vertikalias), roletus (kasetinius, standartinius ar diena–naktis), romanetes ar dar sumontuoti ir tinklelį nuo vabzdžių ant lango bei durų, – visa tai gali padaryti savarankiškai, greitai ir labai paprastai. Patogus naudojimasis e. parduotuve leido nepastebėti pandemijos, nes klientai saugiai galėjo apsipirkti bet kada ir būdami bet kur, kur tik yra internetas.“

Solemlux nuotr.

E. parduotuvėje Solemlux.lt pirkėjai randa įvairių galimų langų ir durų uždengimų variantus, taip pat audinių pavyzdžius. Čia pateikiamos ir instrukcijos, kaip konkrečiam gaminiui reikia išmatuoti langus ar duris. Išsamiai, kaip matuoti bet kurio tipo lango uždengimo dydį, galima susipažinti arba atsidarius instrukciją su iliustruotu aprašymu, arba peržiūrėjus vaizdinę medžiagą. Iliustruoti aprašymai arba vaizdo instrukcijos yra ir visų tipų langų uždengimų montavimui, kad sulaukęs užsakymo klientas pats juos lengvai susimontuotų.

Anot įmonės vadovo, pastaruoju metu ypač paklausios plisuotos žaliuzės. Matyt, tai lemia jų kokybė, funkcionalumas ir universalumas. Plisuotos žaliuzės neturi atskiro valdymo mechanizmo, tvirtinamos nedideliais profiliais tiesiog ant lango rėmo. Todėl jos yra prigludusios prie lango, netrukdo jo varstyti. Plisuotos žaliuzės valdomos unikaliai: jomis galima uždengti bet kurią lango dalį – viršų, apačią ar vidurį ir taip reguliuoti saulės ir šviesos patekimą į patalpas. Valdyti plisuotas žaliuzes galima rankiniu būdu – rankenėle ar lazdele, o taip pat automatiniu būdu – elektra. Beje, jas labai paprasta prižiūrėti – nuėmus nuo lango galima pamerkti ir švelniai išplauti. Plisuotas žaliuzes privalu džiovinti suskleistas, kad būtų išsaugotos jų savybės.

Solemlux nuotr.

Užsakyti paprasta, pristato per parą

Pasirinkęs jam tinkamą langų ar durų uždengimą – žaliuzes (plisuotas, horizontalias ar vertikalias) ar roletus (kasetinius, standartinius ar diena–naktis), ar romanetes, o gal ir tinklelį nuo vabzdžių ant lango bei durų, – pirkėjas toliau nusprendžia, iš kokio audinio jis turi būti pagamintas. Jei internete eksponuojamų audinių apžiūros neužtenka priimti sprendimui ir svarstoma, kuris iš kelių tiktų labiau, jų visų pavyzdžius galima nemokamai užsisakyti į namus ir gavus nuspręsti, kuris geriausias. Pasirinkus lango uždengimo tipą ir audinį telieka paspausi mygtuką „Skaičiuoti kainą“, suvesti pagal instrukcijas atliktus matavimus bei kitus duomenis, apmokėti ir laukti gaminių pristatymo.

Anot „Solemlux“ vadovo, pagal individualius užsakymus pateikti langų uždengimai pagaminami ir Lietuvoje pristatomi per 1–2 darbo dienas. Taip operatyviai dirbti pavyksta todėl, kad bendrovėje užsakymų priėmimas ir jų perdavimas gamybai vyksta automatiškai: kliento e. parduotuvėje Solemlux.lt pateiktas užsakymas tik peržvelgiamas specialisto ir tuoj pat keliauja į gamyklą. Modernios įrangos pagalba galima tą pačią dieną įvykdyti užsakymą, o kurjeris spės jį pristatyti per 24 valandas.

Solemlux nuotr.

„Iš tiesų pastaruoju laiku pavyko taip tiksliai sustyguoti internetinį užsakymų priėmimą ir gamybą, kad nemaža dalis gaminių klientus pasiekia per 24 valandas, – pasakoja „Solemlux“ vadovas. – Tam didelės įtakos turi ir preciziškai veikianti užsakymų sistema, kuri automatiškai padeda klientui išvengti klaidų, jei jis suveda galimai neteisingus pageidaujamo gaminio matmenis.“

Automatizavimas atpigino langų uždengimus

Užsakymų bei gamybos automatizavimą klientai įvertino ne tik dėl operatyviai įvykdomų užsakymų. Atsisakius salonų, o su jais ir daugybės patalpų, salonų vadybininkų bei transporto paslaugų, pavyko gerokai sumažinti langų ir durų uždengimų gamybos kaštus, todėl savo produkciją „Solemlux“ siūlo bent 30–50 proc. pigiau nei konkurentai.

„Mažesnę kainą galime pasiūlyti ir todėl, kad audinius ir kitas langų bei durų uždengimams gaminti reikalingas medžiagas įsigyjame dideliais kiekais, sandėlyje stengiamės turėti šimtus skirtingų audinių, kad vos gavę užsakymą jį galėtume iškart vykdyti, – tvirtina R. Musulas. – Beje, daugiau kaip 80 proc. audinių perkame iš gamintojų Europoje, dažniausiai Vokietijoje, todėl pirkėjams galime pasiūlyti kokybę, o audiniai į mūsų gamyklą pristatomi per kelias dienas.“

Nuo 2008 m. langų ir durų uždengimų gamybos patirtį kaupianti bendrovė šiandien klientų turi ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse. Dabar užsakymus įvairioms žaliuzėms, roletams, romanetėms ir tinkleliams nuo vabzdžių pagaminti galima pateikti lietuvių, anglų ir rusų kalbomis. Artimiausiu metu planuojama plėstis į Vakarų Europos šalis ir pasiūlyti galimybę su įmonės produkcija susipažinti bei užsakymus pateikti ir kitomis kalbomis.

Užsakymo nr.: PT_87194461