„Su Adamu teko ne kartą susitikti jo fotostudijoje, tad ir ši kartą nepraleidau progos gerai praleisti laiko, o svarbiausia – turėti ilgai išliksiantį atsiminimą. Man labai patinka su juo dirbti, atvykus pas jį, dėl nieko nebereikia sukti galvos – jis pasirūpina absoliučiai visu įvaizdžiu nuo makiažo iki rūbų. Džiaugiuosi ir dėl pačios fotosesijos idėjos. Kodėl gi ne būtent taip pasitikti vasarą? Šis gyvenimo etapas man asmeniškai labai gražus ir spalvingas, tad ir suknelės spalva bei fotosesijos nuotaika labai tinkama mano dabartiniam gyvenimui atspindėti“, – apie ryškios fotosesijos užkulisius pasakojo M. Kvietikutė.

Nuotraukų autorius Adam Aleksejėvič teigia, jog šį kartą fotosesijos tematiką padiktavo suknelė.

„Į savo studijos Kaune spintą įsigyjau naują, ryškią, tiulio suknelę. Svarsčiau, ką galėčiau su ja įamžinti pirmąją. Prisiminiau, kad paskutinį kartą su Monika dirbome prie jos dainos „Bandysiu“ fotosesijos, tad buvo pats laikas susitikti studijoje vėl. Bendrą fotosesijos įvaizdį sugalvojau aš – makiažui naudojome mažus perliukus, pailginome Monikos plaukus. Ji, kaip ir daugelis kitų žinomų žmonių, puikiai žino savo „geruosius kampus“, jaučiasi laisvai prieš fotografą. Su komanda juokavome, kad Monikos akys švyti – greičiausiai, naujos meilės dėka“, – pasakoja fotografas, o M. Kvietkutė socialiniuose tinkluose jau kurį laiką dalijasi nuotraukomis su nauju mylimuoju.

Fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)