„Zenit“ ketvirtfinalio serijoje iki dviejų pergalių pirmauja 1-0.

Beveik du kėlinius aikštėje buvo intriga – nė viena komanda nenorėjo nusileisti nė per nago juodymą. Tačiau jau po didžiosios pertraukos ėmė ryškėti „Zenit“ pranašumas ir Kazio Maksvyčio auklėtiniai, atidavę iniciatyvą aikštės šeimininkams į rankas, patyrė triuškinamą pralaimėjimą.

Dar prieš ketvirtfinalio pradžią K. Maksvytis paskelbė, kad komandai iki sezono pabaigos dėl traumų negalės padėti ekipos lyderis Adas Juškevičius ir kitas legionierius – Lorenzo Williamsas.

„Zenit“ komandoje nesulaikomas buvo Kevinas Pangosas. Buvęs žalgirietis pelnė 17 taškų, atliko 8 rezultatyvus perdavimus, išprovokavo 6 pražangas ir surinko 16 naudingumo balų.

„Parmos“ komandoje išsiskyrė Eigirdas Žukauskas. Lietuvis buvo rezultatyviausias – per 29 min. pelnė 15 taškų (3/7 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 3/3 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo, perėmė du kamuolius ir surinko 14 naudingumo balų.

Kitas rungtynes komandos žais ketvirtadienį.

Zenit“: Kevinas Pangosas 17, Tarikas Blackas 12, Austinas Hollinsas 11, Vitalijus Fridzonas ir Willas Thomas po 10, Billas Baronas 7.

Parma“: Eigirdas Žukauskas 15, Marekas Mejeris 9, Borisas Savovičius 8.

Kitoje ketvirtfinalio poroje čempionės titulą ginanti CSKA taip pat triuškinamai namie 84:59 (23:12, 14:26, 22:10, 25:11) nugalėjo „Nižnij Novgorod“ krepšininkus.

Dimitrio Itoudžio auklėtiniai nuo rungtynių pradžios perėmė iniciatyvą į savo rankas, tačiau svečiai įpusėjus dvikovai sugebėjo juos pavyti ir išsiveržti į priekį 37:38.

Vis dėlto po didžiosios pertraukos CSKA sustatė viską į savo vietas ir po truputį toldama didino prarają tarp abiejų komandų.

CSKA: Gabrielis Lundbergas 14, Johanneas Voigtmannas (10 atk.k.) ir Nikita Kurbanovas po 13, Williamas Clyburnas 11, Tornike Šengelija 10.

„Nižnij Novgorod“: Sergejus Toropovas 12, Kasey Shepherdas, Artiomas Komolovas ir Jevgenijus Baburinas po 9.

Kitas rungtynes komandos žais ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)