Šiuo metu D. Chukunyere ruošiasi konkursui Roterdame. Sekmadienio vakarą vyko pirmoji dainos „Je Me Casse“ repeticija, kurioje ji vilkėjo savo sceninę aprangą – trumpą ryškiai rožinės spalvos suknelę su kutais ir derančius ilgaaulius. Rožine spalva apsirengę ir jos šokėjai.

Merginos įvaizdis internete sukėlė tikrą audrą: vieni sakė, kad apranga atspindi jos pasitikėjimą savimi ir dera prie dainos skleidžiamos žinutės, o kiti ją kritikavo už kičinį ir vulgarų įvaizdį.

Per po pasirodymą surengtą spaudos konferenciją Destiny sulaukė klausimo, ar jai pačiai patinka jos įvaizdis, kuris įvardijamas kaip „drąsus, primenantis Beyonce“.

„Vilkėdama šią suknelę pasitikiu savimi, manau, kad tai svarbiausia. Atrodau nuostabiai. Man labai patinka, kaip atrodau. Mano stiliaus pasirinkimas verčia pasitikėti savimi. Judu, šoku ir švyčiu“, – teigia atlikėja.

Mergina paaiškino, kad jos daina skirta visoms moterims, ji įkvepia pasitikėti savimi ir mylėti save tokią, kokia esi, nes tai vertinga.

„Neturėtume leisti, kad socialinė žiniasklaida kaip nors formuotų mūsų suvokimą, nes gražios esame visos iki vienos. Noriu, kad visos mergaitės, merginos ir moterys pasitikėtų savimi, save mylėtų ir gerai jaustųsi“, – per spaudos konferenciją kalbėjo Maltos atstovė „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Pirmadienį feisbuke Destiny dar kartą pakartojo, jog labai patenkinta savo pasirinktu įvaizdžiu ir jaučiasi puikiai.

„Galbūt mano sudėjimas ne toks, prie kokio įpratusi visuomenė, galbūt mano suknelė ir įvaizdis svarbesni nei pats pasirodymas, bet aš čia atvažiavau dirbti savo darbo. Jokių triukų. Tai mano tikras gyvenimas, jo istorija“, – teigia dainininkė.

Buvusi „Times of Malta“ autorė Mel Hart, kuri anksčiau ne kartą rašė apie žalingų standartų propagavimą ir socialinę žiniasklaidą, negaili gerų žodžių Destiny pasirinkimui.

„Drabužiai negali apibrėžti mūsų asmenybės. Tai gali tik mūsų veiksmai“, – parašė ji.

Dvi buvusios leiboristų partijos parlamentarės taip pat pakomentavo Destiny‘s aprangos pasirinkimą, jų nuomonės nesutapo.

Claudette Abela Baldacchino pareiškė, kad jai dainininkės įvaizdis labai patikęs, nes kai pati buvo „didesnė“, niekada nebūtų drįsusi taip pasipuošti: „Juk drabužiai niekuo dėti... Viskas apie dominuojantį diskursą, esą, stambesnės moterys neturėtų taip rengtis (...) Tokios moterys kaip Destiny pasirūpins, kad vieną dieną tai pasikeistų (...).

Buvusi europarlamentarė Marlene Mizzi kitokios nuomonės: ji teigia, kad Destiny įvaizdis – „stiliaus klaida“: „ O dieve!! Nejaugi jie rimtai? Atleiskite stilistą, kol dar nevėlu“.

Maltos atstovės repeticijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)