Šiame straipsnyje savo nuomonę pateikė ir klinikinė socialinė darbuotoja Shamyra Howard.

Shamyra Howard:

Visiškai suprantama, kad esi apimtas nevilties, ypač mūsų visuomenėje, kurioje žmonės mokomi nešiotis savo ego po apatiniais. O jei tavo ego nėra didelis, tuomet nėra didelis ir tavo pasididžiavimas apatiniuose, ir atvirkščiai. Suprantu, kodėl esi apimtas nevilties, ypač kai partnerės po pirmojo karto daugiau nenori su tavimi sekso. Įprastai sulaukusi tokio pobūdžio klausimo pati klausiu: „O be penio ir makšties kokiais kitokiais būdais suteikiate vienas kitam malonumo?“ Turi visą kūną. Kaip juo naudojiesi sekso metu? Kaip pasitelki savo kūną, norėdamas suteikti partneriui / -ei seksualinį malonumą?

Ar naudoji priemonių seksualiniam malonumui pratęsti? Erotinių prekių parduotuvėse yra daugybė priemonių, kuriomis galima pratęsti seksualinį malonumą sau ir savo partnerei. Galima įsigyti įvairių penį ilginančių prietaisų. Jei šioje srityje nieko nenutuoki, pasitark su vietos erotinių prekių parduotuvės pardavėjais. Tai tikrai nėra gėdinga!

Penis

Zachary Zane‘as:

Pateikei daug puikių patarimų. Pirmiausia noriu pasakyti – tai tikrai nemalonu. Vidutinio ilgio penis yra 13 cm, jei tavo penis – 9 cm ilgio, jis iš tiesų mažas. Man dažnai rašo vidutinio dydžio penį turintys vaikinai, kurie galvoja, kad jų peniai maži. Kalba ne apie tave, tu realistiškai vertini savo situaciją.

Šiaip ar taip, pritariu Shamyrai – nesikoncentruok į penio penetraciją į makštį, yra kitokių dalykų. Kai vyrai turi erekcijos disfunkciją, per greitai ejakuliuoja ar turi labai mažą varpą, visada patariu – pirmiausia pasistenk sužavėti moterį per vakarienę restorane. Jei tinkamai pasirodysi, tavo penio dydis nebus svarbu. Be to, yra daugybė įvairiausių sekso žaislų – vibratorių, dirbtinių penių ir kt. Būna netgi specialių dėklų peniui, su kuriais penis atrodys didesnis ir funkcionuos kaip didesnis.

Shamyra Howard:

Taip, o malonumą vis tiek patirsi! Negalvok, kad su penio ilginimo prietaisais negalėsi jausti seksualinio malonumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)