Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje norėsis labiau fizinio komforto, matyti grožį, pačiupinėti gražius daiktus. Padidėjęs darbštumas. Mintyse dar vis gali išlikti keistos mintys, sąžinės balsas, ar balsas kažkam susigundyti. Pasidėliokite mėnesio tikslus, ar bent pamąstykite, ko tikrai norite ir jums teikia pasitenkinimą. Antra dienos pusė gali būti laisvesnė, kai nebus tokio didelio poreikio jausti viską stabiliai ir užtikrintai. Galimai atsiras poreikis tiesiog pabendrauti, gauti naujos informacijos. Labai palanku užsiimti savo hobiu, tokia veikla, kuri tikrai jums patinka. Kurios dėka atgaunate psichologinę ramybę, pasikraunate savo vidinę energiją. Šiandien nėra palanku per daug taisyklių, prievartos ar griežtumo. Daugiau laisvės, malonumo ir pojūčių. Labai norėsis gauti tai, ko norisi, emocijų išraiška momentali. Norėsis visko daug ir plačiai, tačiau ne viską pavyks gauti. Nenusivilkite.

Numerologinės įžvalgos

Išklausymo diena. Jei bus galimybė – išklausykite kitą žmogų ir suteikite jam paguodą, patarimų. Ypač tokių, kurie padėtų jam tobulėti, judėti, siekti.

Psichologinės įžvalgos

Kas jums yra darbas, darbštumas? Ar jums tai yra suderinama su tokiais žodžiais: malonu, faina? Jei ne, kokia veikla teikia malonumą? Pamąstykite, kaip būtų įmanoma daugiau suderinti darbas + malonumas? Pagalvokite, kokie įsitikinimai jumyse trukdo tam pasiekti. Gal darbas yra sunku? Gal darbas yra kančia? Prievolė?

Astropsichologė Samantha Zachh