Ingredientai

Aliejus 2 v. š.
Česnakas 2 skiltelės
Saliero stiebas 1 vnt.
Svogūnas, nedidelis 1 vnt.
Bulvė, didesnė 1 vnt.
Švieži špinatai 150 g
Augalinis pienas 500 ml
Kepinti ir sūdyti žemės riešutai 1 sauja
Porcijos: 4
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame Rimai ir tinklaraščiui kulinare.lt

Gaminimo eiga

1. Bulves, svogūną, salierą supjaustome kubeliais.

2. Puode įkaitiname aliejų, sudedame svogūnus, salierą, smulkintus česnakus, bulves ir pakepiname 5 minutes. Nepamirštame pamaišyti.

3. Į puodą supilame pieną, vandenį ir verdame 10 minučių.

4. Sudedame špinatus, pamaišome ir verdame dar 10 minučių.

5. Sriubą sutriname trintuvu.

6. Pagardiname smulkintais žemės riešutais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai