Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad 11 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, R. Kalantos g. 49, atvira liepsna dega didelė metalo krūva.

Pirminiais duomenimis, dega maždaug 40 kv. m plote 15 m aukščio metalo krūva.

Dirba sustiprintos ugniagesių pajėgos.

Dirba aplinkosaugininkai

„Gavę pranešimą, kad Kaune, R. Kalantos g. 49, atvira liepsna dega didelė metalo krūva, Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai iškart nuvyko į įvykio vietą. Aplinkosaugininkai dirba, kiek leidžia dabartinės aplinkybės, ir aiškinasi situaciją.

Į gaisro vietą Aplinkos apsaugos agentūra išsiuntė mobiliąją laboratoriją. Bus atliekami kietųjų dalelių, anglies monoksido, azoto oksidų ir kt. tyrimai.

Teritorijoje, kur įvyko gaisras, yra įsikūrusi UAB „Baltic metal“, užsiimanti metalo laužo supirkimo ir tvarkymo veikla.

Aplinkos apsaugos departamentas šių metų sausį–kovą atliko neplaninį įmonės patikrinimą. Už nustatytus pažeidimus buvo pritaikytos sankcijos, pažeidimai pašalinti“, - pranešė Aplinkos apsaugos departamentas.

Apie 14 val. gaisras užgesintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)