Itin svarbiose rungtynėse „Sevilla“ namuose 0:1 (0:0) nusileido Bilbao „Athletic“ komandai ir nepasinaudojo proga toliau laikyti įtampoje tris šalies futbolo grandus.

Įvartį 90 min. pelnė Inaki Williamsas, „Sevilla“ ketvirtoje turnyro lentelės pozicijoje palikęs su 70 taškų po 34 rungtynių.

Pats „Athletic“ klubas su 45 taškais yra 9-as.

Šiuo metu pirmauja Madrido „Atletico“ (76 taškai), antroje vietoje žengia Madrido „Real“, o trečioje – „Barcelona“ (abi turi po 74 taškus).

Ateinantį savaitgalį bus atsakyta į labai daug klausimų, nes „Barcelona“ namie priims „Atletico“, o „Real“ žais su „Sevilla“.

Lionelis Messi savo ruožtu savo namie surengė privatų pobūvį, į kurį sukvietė visus „Barcelonos“ komandos futbolininkus. Manoma, kad patyręs argentinietis tokiu būdu bando stiprinti komandinę dvasią prieš lemiamas „La Liga“ čempionato kovas. Anot L. Messi kaimynų, iš už privataus namo sienos vakarėlio metu sklido šūksniai „Čempionai, čempionai“.

Čempionate komandoms liko sužaisti po 4 mačus.

Minėta turnyro lentelės keturių lyderių grupė jau yra užsitikrinusi kelialapius į kito sezono UEFA Čempionų lygos grupių varžybų turnyrą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)