Tik pradžioje pirmavę aikštės šeimininkai antroje dvikovos pusėje jau atsiliko 17 taškų. Tiesa, „Grizzlies“ mėgino atkurti intrigą ir likus žaisti daugiau nei 5 min. sumažino skirtumą iki 96:101.

Vis dėlto lemiamą akimirką neišlaikė Memfio ekipos trenerio ir žaidėjų nervai – per 18 sek. atkarpą surinko 5 technines pražangas ir turėjo susitaikyti su pralaimėjimu.

Už ginčus su teisėjais dvi technines gavęs „Grizzlies“ strategas Tayloras Jenkinsas buvo priverstas palikti aikštę. Paskui jį patraukė ir Ja Morantas, gavęs dvi technines pražangas, dar vieną „užsidirbo“ D. Brooksas.

„Knicks“ tęsia sėkmingą seriją – laimėjo 12 iš paskutinių 13 rungtynių, o „Grizzlies“ neišlipa iš duobės – pralaimėjo ketvirtą kartą per paskutines 5 rungtynes.

Įdomu, kad ši sėkminga serija prasidėjo nuo pergalės prieš tą pačią Memfio ekipą balandžio 9 dieną, kai „Knicks“ panaikino dviženklį taškų deficitą ir po pratęsimą 133:129 šventė pergalę.

Nugalėtojus į priekį vedė Juliuso Randle'o ir Derricko Rose'o duetas, atitinkamai pelnęs 28 ir 25 taškus. Memfio ekipoje rezultatyviausiai žaidė Dillonas Brooksas ir Desmondas Bane'as. Jų sąskaitoje atitinkamai 25 ir 22 taškai.

Jonas Valančiūnas surinko dvigubą dublį. Lietuvis per 35 min. pelnė 11 taškų (4/8 dvitaškiai, 3/3 baudos), atkovojo 16 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo 3 metimus ir dukart suklydo.

Jonas Valančiūnas prieš "Knicks". Statistika

Kitas rungtynes „Grizzlies“ žais trečiadienį Minesotoje su „Timberwolves“.

Rytų konferencijos autsaiderių dvikovoje Detroite savojo šanso sulaukė Lietuvos paso siekiantis ir mūsų šalies nacionalinei ekipai norintis atstovauti Ignas Brazdeikis.

Trumpalaikę sutartį su Orlando „Magic“ pasirašęs puolėjas per 32 min. pelnė 14 taškų (4/7 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 3/4 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo ir perėmė 2 kamuolius.

Iggy pavardę turintis žaidėjas pagerino asmeninius sužaistų minučių, rezultatyvumo bei perimtų kamuolių karjeros rekordus bei pakartojo atkovotų kamuolių karjeros rekordą.

Orlando „Magic“ pirmadienį įveikė Detroito „Pistons“ 119:112 (21:26, 30:22, 37:30, 31:34).

Prie „Magic“ pergalės daugiausiai prisidėjo Mo Bamba – 22 taškai ir 15 atkovotų kamuolių, o Detroito ekipoje rezultatyviausias buvo Saddiqas Bey su 26 taškais.

„Pistons“ marškinėlius vilktintis Deividas Sirvydis šiose rungtynėse aikštelėje nepasirodė.

„Magic“ kitas rungtynes trečiadienį žais namie su Bostono „Celtics“, o „Pistons“ savo aikštėje antradienį kovos su Šarlotės „Hornets“.

Pirmadienio rungtynių rezultatai:

Detroito „Pistons“ – Orlando „Magic“ 112:119

Vašingtono „Wizards“ – Indianos „Pacers“ 154:141

Naujojo Orleano „Pelicans“ – „Golden State Warriors“ 108:123

Atlantos „Hawks“ – Portlando „Trail Blazers“ 123:114

Čikagos „Bulls“ – Filadelfijos „76ers“ 94:106

Memfio „Grizzlies“ – Niujorko „Knicks“ 104:118

Los Andželo „Lakers“ – Denverio „Nuggets“ 93:89

Jutos „Jazz“ – San Antonijaus „Spurs“ 110:99

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)