Serbijos komandą į priekį vedė 21 tašką pelnęs Jordanas Loydas, 13 taškų pridėjo Corey Waldenas, 12 – Ognjenas Dobričius.

Svečiams iš Bosnijos ir Hercegovinos 15 taškų surinko Edinas Atičius.

Antrasis mačas vyks „Igokea“ arenoje, jeigu prireiks trečiojo – jis vėl bus žaidžiamas Belgrado sostinėje.

Kitame pusfinalyje jėgas išbando dvi Juodkalnijos komandos – Podgoricos „Budučnost“ ir Baro „Mornar“.

Primename, kad šio sezono Adrijos lygos laimėtojams atiteks kelialapis į kito sezono Eurolygą.

Tačiau dar prieš pirmąjį pusfinalio mačą „Crvena Zvezda“ prezidentas Nebojša Čovičius pareiškė, kad jo klubo tikslas – ne vieno sezono, o ilgalaikė licencija dalyvauti turnyre. Anot serbo, užsitikrinti ilgalaikę licenciją klubas tikisi jau artimiausiu metu.

Šiuo metu yra aiškios 16 iš 18 kito Eurolygos sezono dalyvių.

Tai – Madrido „Real“, „Barcelona“, Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija), Miuncheno „Bayern“, Berlyno ALBA (Vokietija), Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija), Stambulo „Fenerbačhe“, Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija), Milano „Olimpia“ (Italija), Maskvos CSKA, Kazanės UNICS (Rusija), „Monaco“, Vilerbano ASVEL (Prancūzija), Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) ir Kauno „Žalgiris“ (Lietuva).

Kaip jau minėta, dar vienas kelialapis atiteks Adrijos lygos čempionams, o dėl dar vieno komandos kovoja VTB Vieningoje lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)