Astrologinės įžvalgos

Šiandien dar tikrai jausis vakarykštis didelių ir daug poreikių tenkinimas. Visko reikės daug ir norėsite tai gauti. Dienos bėgyje galimai pradėsite ryškiau jausti Mėnulį Žuvyse. Atsiras didesnis kūrybiškumas, intuicija, vidinės būsenos plaukiojimas. Nors energija „plaukiojanti“, tačiau norėsis kūrybinį potencialą išreikšti, todėl tikrai negulėkite ant sofos išsidrėbę. Padaryti realiais veiksmais ir gauti rezultatą bus lengva, pagalba iš aplinkos bus. Tiek jūsų emocijos, veiksmai, tiek kūrybiniai gebėjimai bus pamatyti, įvertinti. Laisvai galite būti pastebėtu, kai jūsų kūrybiškumas taps dėmesio centru. Laisvai parduoti savo kūrybą gal nepavyks, bet rodyti būtina, todėl paleiskite prekes į prekybą ir laukite kitos dienos. Nepaskęsite visiškame svajonių pasaulėlyje, įvertinkite galimybes, realią rinką, marketingo strategijas.

Numerologinės įžvalgos

Stiprios energijos diena. Tai dvasinių vertybių, kurios turi ilgalaikę išliekamąją vertę, todėl mąstykite apie naudingą, kokybišką informaciją. Nereikia taisyklių ir disciplinos, daugiau semkitės idėjų ir motyvacijos iš informacinio lauko. Gali norėtis laisvės, nepriklausomybės.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite savyje pamatyti vyriškąjį pradą – kaip aš darau, noriu, siekiu, rodau. Kaip tas vyriškas pradas atrodo jumyse? Kokios spalvos ir pojūčiai dominuoja galvojant apie tai? Are esate patenkintas šuo vaizdu? Jei ne – patobulinkite jį, pakeiskite, jog jums patiktų ir tikrai jaustumėte, jog tai tos vyriškos savybės, kurios galės suteikti impulso, aktyvumo, ryžto ir t. t.

Astropsichologė Samantha Zachh