G. Antetokounmpo pelnė 49 taškus (17/28 dvitaškiai, 4/8 tritaškiai, 3/6 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, blokavo 3 metimus, kartą suklydo.

„Dirbu su metimu pašokus visą savo gyvenimą ir žinau, kad kažkada ma tai atneš saldžių vaisių“, – kalbėjo dukart NBA MVP G. Antetokounmpo. – Šiandien buvau toks, kokiu siekiu tapti. Nesvarbu, ar pelnysiu 49 taškus, man tai nerūpi. Daug svarbiau – kaip pradėjau vertinti situaciją, surasti komandos draugus, kaip prametęs vieną, antrą, trečią metimą sugebu išsaugoti pasitikėjimą savimi ir pataikyti kitą metimą. Tikiu, kad tokiu žaidėju galiu tapti“.

Graikijos rinktinės žaidėjui pritrūko 3 taškų iki karjeros rekordo, kurį jis užfiksavo 2019 metų kovą rungtynėse su Filadelfijos „76ers“.

Ne mažiau pastangų kitoje komandoje dėjo „Nets“ lyderis K. Durantas. Puolėjas pelnė 42 taškus (9/20 dvitaškiai, 7/13 tritaškiai, 3/4 baudos), atkovojo 10 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį ir suklydo 5 kartus.

„Kiekvieną dieną svarbiausia išlikti psichologiškai tvirtiems ir laikytis to, ką norime pasiekti kartu su komanda“, – kalbėjo K. Durantas, nepataikęs sudėtingo paskutinio metimo su finaline rungtynių sirena, galėjusio išplėšti pratęsimą.

„Tai vaikinas, kuris yra tokio pat dydžio kaip Giannis, su neribotomis galimybėmis. KD yra žaidėjas, galintis pataikyti net tau stovinti prie pat, tarsi tavęs ten nebūtų“, – apie K. Durantą kalbėjo „Bucks“ puolėjas Khrisas Middletonas.

Dar viena „Nets“ žvaigždė Jamesas Hardenas praleido jau 14-as rungtynes dėl traumos. Bruklino komandos strategas Steve'as Nashas kalbėjo, kad dvejų rungtynių serija su „Bucks“ yra puiki repeticija prieš galimą akistatą su šia ekipa atkrintamosiose varžybose. „Mes vis dar augame, mokomės ir tikrai nieko neslepiame prieš atkrintamąsias“, – sakė jis.

Komandos tarpusavyje dar kartą žais antradienį.

Bucks“: Giannis Antetokounmpo 49, Khrisas Middletonas 26 (11 atk.k.), Jrue Holiday 18, Brynas Forbesas 12.

Nets“: Kevinas Durantas 42 (10 atk.k.), Kyrie Irvingas 20, Landry Shametas 17.

Milvokio ekipa (40-24) laimėjo 3 iš paskutinių 4 rungtynių ir Rytų konferencijoje žengia trečioje vietoje už Bruklino „Nets“ (43-22).

Rytų konferencijoje pirmauja Filadelfijos „76ers“ (43-21) krepšininkai, kurie sekmadienį dramatiškoje dvikovoje išvykoje 113:111 nugalėjo San Antonijaus „Spurs“ ekipą. Pergalingą dvitaškį paskutinę rungtynių sekundę pelnė Benas Simmonsas, vienu lietimu pataisęs netaiklų Joelio Embiido metimą.

Kiti sekmadienio rezultatai:

Bostono „Celtics“ – Portlando „Trail Blazers“ 119:129

Šarlotės „Hornets“ – Majamio „Heat“ 111:121

Dalaso „Mavericks“ – Sakramento „Kings“ 99:111

Hiustono „Rockets“ – Niujorko „Knicks“ 97:122

Oklahomos „Thunder“ – Finikso „Suns“ 120:123

Los Andželo „Lakers“ – Toronto „Raptors“ 114:121

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)