Prieš pat Naujuosius išleidusi savo pirmagimei parašytą dainą, atlikėja atviravo, kad šis laikotarpis yra ypatingas, rašoma pranešime spaudai.

„Tik tapusi mama supratau, kas tai per jausmas ir kiek meilės gali sutilpti mamos širdyje. Dabar suprantu kaip smarkiai gali jaudintis dėl to mažo žmogučio ir kiek džiaugsmo suteikia laimingo vaiko šypsena. Aš esu be galo laiminga, kad Katalėja pasirinko mane būti savo mama.

Džiaugiuosi, jog šią Lopšinę pamilo ne tik mano dukrelė, bet ir kiti mažyliai. Man dažnai rašo mamos, kad jų vaikai nurimsta ir užmiega, kai jiems užleidžia mano dainą, neapsakomai džiugu, matyt, leliukai jaučia, kiek meilės ir šilumos į ją sudėta.

Mamos auga drauge su savo vaikais. Mylėkime savo mamas, nes jo yra pačios nuostabiausios mamos pasaulyje“, – kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)