Tai – antroji „Lemon Joy“ vinilo plokštelė. Šiuo formatu anksčiau buvo išleistas ir kol kas paskutinis studijinis grupės albumas „Willkommen“. Staigmeną apie vinilo pasirodymą „Lemon Joy“ atskleidė prieš dvi savaites, kai savo socialiniuose tinkluose pasidalino kūrinio „Arčiau“ „Happyendless“ kurtu remiksu, rašoma spaudos pranešime.

Naujų remiksų taip pat sulaukė dainos „Ten, kur mylėjau“, „Nespalvoti angelai“ ir „Toli“. Visi keturi remiksai pateko į ką tik išleistos plokštelės D pusę. Šio albumo išleidimą dalinai parėmė asociacija LATGA.

Balto vinilo dviguba plokštele „2021“ prekiauja interneto parduotuvė buymusic.lt, kurioje taip pat yra tokios šių metų vinilo naujienos kaip Martyno Levickio „Vivaldi: The Four Seasons“, Jurgos „Aukso pieva (Deluxe)“, „Biplan“ „Džiaze tik merginos - Live“ ir „Colours of Bubbles“ „Untold Story: Chapter 2“.

2006 metų pavasarį pasirodęs albumas „1210“ tapo vienu populiariausių tais metais Lietuvoje, jis buvo išpirktas artimu auksiniam albumui tiražu ir pateko į tuometinių muzikos apdovanojimų „Bravo“ ir „Radiocentro“ geriausių metų albumų penketukus. Šio albumo dainai „Viskuo tikiu“ buvo nufilmuotas vaizdo klipas.

Lemon Joy | Viskuo tikiu (official video):

Grupės „Lemon Joy“ diskografijoje — septyni studijiniai albumai: „Glostyk“ (1996), „Super“ (1998, perleistas 2018), „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ (1999), „REstart“ (2001), „1210“ (2006, šiemet perleistas pavadinimu „2021“), „Stebuklas“ (2011) ir „Willkommen“ (2016). Taip pat 2004 metais buvo išleistas geriausių dainų rinkinys „Electropop“, o 2019 metais, minint grupės 25-metį, pasirodė rinktinis svarbiausių dainų albumas „S“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją