Ingredientai

Juoda kava 1 puodelis
Mėgstamo šokolado skiltelės 2 vnt.
Avižiniai ledai su pistacijomis 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Į juodos kavos puodelį dėkite rankomis sutrupintą šokoladą ir viską išmaišykite su šaukšteliu, kad šokoladas ištirptų.

2. Į kitą puodelį dėkite avižinius ledus su pistacijomis ir užpilkite juos kavos ir šokolado užpilu.

Skanaus!

ALFO PATARIMAI:

  • Šiam desertui galite naudoti tiek pienišką, tiek juodąjį šokoladą.
  • Jei mėgstate cinamoną, kartu su kava galite įberti ir jo.
  • Jei norite, šį desertą galite paskaninti kavos likeriu.
  • Desertą skaniausia valgyti iškart, kol dar ne visai ištirpę ledai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai