Ingredientai
Juoda kava
1
puodelis
Mėgstamo šokolado skiltelės
2
vnt.
Avižiniai ledai su pistacijomis
2
šaukštai
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Į juodos kavos puodelį dėkite rankomis sutrupintą šokoladą ir viską išmaišykite su šaukšteliu, kad šokoladas ištirptų.
2. Į kitą puodelį dėkite avižinius ledus su pistacijomis ir užpilkite juos kavos ir šokolado užpilu.
Skanaus!
ALFO PATARIMAI:
- Šiam desertui galite naudoti tiek pienišką, tiek juodąjį šokoladą.
- Jei mėgstate cinamoną, kartu su kava galite įberti ir jo.
- Jei norite, šį desertą galite paskaninti kavos likeriu.
- Desertą skaniausia valgyti iškart, kol dar ne visai ištirpę ledai.
Atsiliepimai