Kviečia nepraleisti progos sugauti puikių akimirkų

„Terasų skaičiaus augimas tokioje išvaizdžioje miesto vietoje, upės ir poilsio zonų pašonėje įsikūrusiam prekybos centrui yra natūraliai kuriama sinergija su aplinka. Būtume nesuprasti, jei neišnaudotume esamos geografinės vietos, o dabar – dar ir ypatingo laikmečio sveikatos iššūkių padiktuoto poreikio“, – žada CUP vadovė Ona Nevinskienė.

Pasak jos, sužaliavusi Neries krantinė ir šiuo metu kasdien vis labiau žydintis sakurų parkas yra įkvepianti, teigiamų emocijų teikianti erdvė, o CUP lankytojams jau pristatytos šio pavasario naujovės irgi nebus paskutinės – penktojo aukšto parkingo zonoje gegužės mėnesį bus atidarytos naujos terasos.

CUP

„Džiaugdamiesi nuostabia gamtos kaimynyste, norime paskatinti ja pasidžiaugti ir kitus. Pasigrožėti pavasariu kartu su šeima ar bičiuliu dabar galima ne tik vienoje iš aštuonių mūsų terasų, bet ir įsitaisius ant pledo – žolės šioje vietoje tikrai netrūksta, o mes raginame nepraleisti geros progos. Juk gamta dabar sparčiai keičiasi, ir tikrai verta sugauti keletą puikių akimirkų“, – kviečia prekybos centro CUP vadovė.

O. Nevinskienės teigimu, atlikti klientų tyrimai rodo, kad pagrindinį CUP lankytojų srautą sudaro sostinės centre ar netoli jo dirbantys ar gyvenantys žmonės, taip pat šeimos, turinčios ikimokyklinio ar mokyklinio amžiaus vaikų. Todėl stengiamasi palaikyti kultūrą, labiausiai tinkamą būtent šioms lankytojų grupėms. Paiškylauti ar CUP terasose pasidžiaugti pavasariu ypač kviečiamos šeimos, o trumpai prie dienos pietų atsikvėpti – netoliese dirbantys ar gyvenantys žmonės. Daugiau apie iškylautojus skatinančią akciją piknikų mėgėjai gali sužinoti CUP interneto svetainėje.

CUP

Terasų gausa ir paslaugų įvairovė

Prekybos centro vadovė taip pat atkreipia dėmesį, kad CUP išsiskiria ne tik lauko erdvių gausa, bet ir terasas turinčių kavinių ir restoranų profilių įvairove.

O. Nevinskienės manymu, geriausias kavos kultūros tradicijas vertinantys klientai šį pavasarį turi puikią progą įvertinti pirmojo CUP aukšto naujieną – naujos „Green Cafe“ kavinės terasą. Tame pačiame aukšte tiek terasą, tiek ir interjerą atsinaujino kavinių šeimą plečiančio ir originalias kepyklėlių tradicijas puoselėjančio „Crustum“ tinklo kavinė.

CUP

Be minėtų dviejų terasų, pirmajame aukšte laukia dar trys. Į gurmanams skirtą sūrių pasaulį kviečia kavinė „Džiugas“, kartu su sūriais ir pyragais siūlanti kavos, o ypatingų rūšių kavos ir arbatos terasoje siūlo paragauti „Huracan Coffee“. Tuo tarpu skaniausio pavasariško bei individualiai kiekvienam kuriamo sumuštinio reikėtų ieškoti „Subway“ tinklo restorane – tai irgi galima išbandyti šio restorano terasoje.

CUP

Neatsilieka ir trečiojo CUP aukšto lauko erdvių šeimininkai. Daugelio išbandytas „Vero Cafe“ kavos išsinešti tinklas plečia terasą, kurioje įgyvendins savo naują vėlyvųjų pusryčių, arba dar vadinamo brančo, projektą – šią paslaugą bus galima gauti kartu su puikiais gyvo miesto vaizdais. Tame pačiame aukšte esančioje terasoje lankytojų laukia ir visų pasiilgtas ant žarijų kepamų patiekalų restoranas „Grill Lindon“, pasitikėjimą keliantis dėl atsakingo požiūrio į maisto kokybę ir ugnies šaltinių ekologiškumo.

Visą paslaugų paketą siūlo šeštajame aukšte, arba ant CUP stogo, įsikūręs „Grill Terrace“ – kviečia mėgautis tiek sultingais grilio patiekalais, tiek ir išskirtiniais Vilniaus panoraminiais vaizdais, tiek ir DJ vakarais ar tiesioginėmis sporto transliacijomis dideliame ekrane.

CUP

O. Nevinskienė taip pat atkreipia dėmesį, kad prekybos centro klientų saugumo tikslais CUP interneto svetainėje sudaryta galimybė kiekvienam apsilankymą planuojančiam asmeniui įvertinti lankytojų srautą realiu laiku. Be šios naujos saugumo priemonės, prekybos centro parduotuvėse kontroliuojamas bei ribojamas lankytojų skaičius, reguliariai dezinfekuojami paviršiai, tam naudojamos ypač veiksmingos priemonės.

Užsakymo nr.: PT_87063103