Daugiau naujienų skaitykite čia.

„Ieškau žmogaus, kuris elektriniu paspirtuku partrenkė senyvą žmogų ir nuvažiavo į degalinę neva tvarsčių, bet taip ir nesugrįžo, palikęs kruviną žmogų. Noriu suteikti progą žmogui bent jau atsiprašyti, gal vis tik graužia sąžinė taip pasielgus“, – pasakojimą pradėjo kaunietė.

Moters teigimu, pirmadienį, balandžio 26 dieną, apie 22.30 val. Šiaurės prospekto šaligatviu kartu su augintiniu ėjo 77 metų senjoras. Elektrinis paspirtukas važiavo iš galo, o jo vairuotojas, bandydamas aplenkti senjorą ir jo augintinį, nepamatė šuns pavadėlio ir už jo užkliuvo. Tarp pėsčiojo ir šuns atsidūrusi transporto priemonė kartu su vairuotoju krito, iš paskos nuvirto ir senjoras.

„Aišku ir nuotraukų jokių nėra. Veiksmas vyko Šiaurės pr., netoli „Neste“ degalinės, į kurią ir neva nuvažiavo jį partrenkęs pilietis“, – dėstė moteris.

Nukentėjęs vyras dėl šoko būsenos apibūdinti paspirtuku važiavusio asmens negali.

„Kadangi laikas vėlyvas buvo, tai spėju buvo suaugęs vyras ar vaikinas“, – rašė kaunietė.

Ir lūžiai, ir siūlės veide

Kaip pasakojo nukentėjusio vyro dukra, vos tik grįžęs namo senjoras išsikvietė greitąją medicinos pagalbą.

„Rezultate – lūžęs rankos pirštas, stipriai sumušta kita ranka, 5 siūlės veide, stipriai sužalotas veidas ir kakta“, – rašė moteris.

Apie šį nelaimingą atsitikimą informuoja ir Lietuvos kelių policijos tarnyba, jos duomenimis, balandžio 26 dieną, vakare, Šiaurės prospekte, apšviestame ruože, šaligatviu ėjo ir su pavadėliu šunį vedėsi 77 metų vyras. Tuo metu elektriniu paspirtuku važiavęs asmuo, pirminiais duomenimis, užkliuvo už pavadėlio, krito, kartu pargriovė ir pėsčiąjį.

Iš eismo įvykio elektrinio paspirtuko vairuotojas pasišalino. Į ligoninę nuvežtas nukentėjęs pėsčiasis. Įvykio aplinkybės tiriamos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad visai neseniai Laisvės alėjoje elektriniu paspirtuku buvo partrenktas šuo. Tąkart į portalo redakciją kreipėsi kaunietė su pamokančia istorija visiems turintiems mažus vaikus ar augintinius.

Asmenys, važiuojantys elektriniais paspirtukais, kaip ir visi viešajame eisme dalyvaujantieji, privalo vykdyti Kelių eismo taisyklių reikalavimus, būti atidūs, saugoti save, gerbti kitus eismo dalyvius.