Astrologinės įžvalgos

Mėnulis bus įtakojamas grubiojo Plutono, plius Ožiaragio ženkle. Vidinis emocinis pasaulis gali jaustis užspaustas dvejomis didelėmis gorilomis. Abi jos stiprios, galingos ir prašo jūsų pastangų ir dėmesio. Pirmasis Plutonas prašo nagrinėti šia dieną su gilesnio žvilgsnio principu. Netinka paviršutiniškumas. Reikia gylio ir esmės. Antrasis Ožiaragis irgi griežtas, bet jo pamoka švelnesnė – jis tiesiog nori efektyvumo, todėl šiandien ieškau esmės, kad praleisčiau dieną efektyviai. Aplinka tam padės ir jausis galimybių spektras. Jūsų šios dienos lūkesčiai gali būti pasiteisinę. Pavyks, jei suvoksite, kokią transformaciją neša ši diena. Gali gerai pavykti prekiauti, bendrauti, mokyti ir mokytis. Stenkitės atsilaikyti pagundoms, šis laikotarpis gali versti išlaidauti. Ypač komfortiškoms, praktiškoms ir grožio prekėms. Tai nėra blogai, tiesiog įvertinkite, ar to tikrai jums reikia.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien palanku užsiimti sveikatos klausimais, gerti gydančias arbatas. Vyrai, rūpinkitės savo artimomis moterimis, tai jų diena. Nebijokite skleisti: energiją, gėrį, patarimus, šilumą, draugystę ir pan. Turite dalinti aplinkai savąją energiją.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite apie daiktus, materialines vertybes. Kokių dabar norite? Ar man tikrai jų reikia? Kodėl aš noriu atitinkamo daikto? Koks aš pasijausi, kai tą daiktą nusipirksiu? Kokią būseną aš perku su juo? Gal grožį, sveikatą? O gal pasipuikavimą prieš kitus? Įvertinkite tai.

Astropsichologė Samantha Zachh