Z. Ibrahimovičius antrą kartą prisidėjo prie Milano ekipos 2019 metų gruodį. Tuomet savo 6 metų sutartį jis pratęsė 2020 metų rugpjūtį, o parašą dar kartą po vienerių metų sutartimi suraitė ir dabar.

Švedas šį sezoną visuose turnyruose per 25 rungtynes pelnė 17 įvarčių. Vasarį puolėjas perkopė magišką 500 įvarčių per karjerą ribą.

„Visuomet sakiau, kad „AC Milan“ yra man tarsi namai, – sakė Z. Ibrahimovičius. – Esu išties laimingas, kaip klubas leidžia man jaustis. Likčiau čia iki gyvenimo pabaigos, jei galėčiau“.

Puolėjas 1999 metais debiutavo „Malmo“ komandoje, o tuomet žaidė tokiose ekipose kaip „Ajax“, „Juventus“, Milano „Inter“, „Barcelona“, Paryžiaus „St-Germain“, „Manchester United“ ir Los Andželo „Galaxy“.

Jo sportinis ilgaamžiškumas leidžia jam būti vieninteliu futbolininku, pelniusiu įvarčius debiutuojant „Premier“, „Serie A“, „La Liga“, „Ligue 1“ ir Čempionų lygose.

Jis taip pat yra vienintelis žaidėjas, pelnęs 50 įvarčių „Serie A“ lygoje vilkėdamas „AC Milan“ ir Milano „Inter“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)