Keleivius keturis kartus per savaitę skraidins „Turkish Airlines“. Numatomi ankstyvi išskridimo iš Lietuvos ir vėlyvi grįžimo laikai – poilsiautojai galės mėgautis „maksimalia“ atostogų trukme.

Tikinama, kad „Coral Travel Lithuania“ skrydžiuose bus daugiau vietos kojoms, bus įskaičiuotas maitinimas visiems keleiviams, didesnis bagažas (net 30 kg registruoto bagažo).

„Coral Travel Lithuania“ vieninteliai rinkoje pasiūlys į poilsinę kelionę vykti ne tik ekonomine, bet ir verslo klase.

Įsigyjant kelionę paslauga „COVID-19 Garantija“ suteikiama nemokamai. Tad, jeigu keliautojas gaus teigiamą testo rezultatą, galės nukelti kelionę ir skristi vėliau.

Vienas iš įmonės „Coral Travel“ privalumų – tai kurortinėse vietose esančios atstovybės ir joje dirbantys ilgamečiai darbuotojai, kurie labai gerai žino šalį ir turizmo sektorių. Taip pat įmonių grupei priklauso viešbučių tinklas ir keli aukšto aptarnavimo lygio 5-ių žvaigždučių viešbučiai. Įmonės patyrę turizmo srities profesionalai – gidai, viešbučių personalas – sušvelnėjus karantino sąlygoms, yra pasiruošę priimti svečius.

„Coral Travel“ yra tarp turizmo lyderių, kuri skaičiuoja jau 26-us veiklos metus bei veikia septyniose šalyse. Lietuva – aštuntoji šalis, kurioje įmonė įkūrė savo atstovybę. „Coral Travel“ netrukus pradės veiklą ir kaimyninėse šalyse – Latvijoje ir Estijoje. Kaimyninėje Lenkijoje įmonė yra viena iš didžiausių kelionių organizatorių, taip pat turi atstovybę ir Vokietijoje.

„Coral Travel“ priklauso įmonių grupei „OTI Holding“, kuri pradėjo savo istoriją prieš 28-erius metus ir jungia daugiau negu 7000 profesionalų visame pasaulyje. 28 milijonai poilsiautojų naudojosi „Coral Travel“ paslaugomis. „OTI Holding“ valdo „OTIUM“ viešbučių tinklą Turkijoje, Egipte ir Tunise, 5-ių žvaigždučių viešbučius „Seven Seas Hotels“ bei aukšto aptarnavimo lygio 5-ių žvaigždučių viešbutį „Xanadu Resort Hotel“ Turkijoje. „OTI Holding“ taip pat priklauso oro linijų bendrovė „Royal Flight“, skraidinanti keliautojus į populiariausias atostogų vietas, kurios parke yra 26 „Boeing“ lėktuvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)