Šeštadienį NFL komandos Atlantos „Falcons“ stadione vykusiame „Triller Fight Club“ renginyje J. Paulas pasiuntė varžovą į nokautą dar pirmajame raunde.

Po Youtuber'io smūgių kombinacijos B. Askrenas atsidūrė ant ringo grindų ir, nors atsistojo, teisėjas tęsti kovos jam neleido.

J. Paulas turtus susikrovė iš socialinių tinklų, kur turi milijonus sekėjų, o nuo 2020 metų pradžios siekia aukštumų kovotojo karjeroje.

Iš pradžių jis įveikė kolegą taip pat „Youtube“ asmenybę AnEsonGib, tuomet prieš Mike'o Tysono sugrįžimo dvikovą su Roy Jones Jr. nokautavo buvusią NBA žvaigždę, triskart NBA „Oro karalių“ Nate'ą Robinsoną.

B. Askrenas – pirmas profesionalus kovotojas, kurį įveikė J. Paulas. Prieš karjerą MMA ringe B. Askrenas buvo boksininkas, dalyvavo 2008 metų olimpiadoje. Vėliau perėjęs į MMA ringą jis 2009-2019 metais buvo neįveikiamas ir tik tuomet dvejose paskutinėse UFC kovose pralaimėjo Jorge Masvidalui ir Demianui Maia.

J. Paulo apetitas auga – nusitaikė į UFC žvaigždę C. McGregorą. Airis kovoja lengvo svorio kategorijoje, tad 87 kg sveriančio J. Paulo dvikova su juo būtų sunkiai įsivaizduojama, tačiau finansiškai organizatoriams ir dalyviams tai suneštų milijonus.

C. McGregoras į provokuojantį J. Paulo iššūkį kol kas nesureagavo. Kol kas neaišku, ar tai airiui apskritai yra įdomu. C. McGregoras nori revanšo už praėjusių metų liepos 10 dieną patirtą pralaimėjimą Dustinui Poirier ir galimybės kovoti dėl titulo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)