Keturi poros vaikai princas – Charlesas, princesė Anne, princas Andrew ir princas Edwardas – bei vaikaičiai princai Williamas ir Harry lydėjo karstą pėsčiomis Vindzoro pilies teritorija iki Šv. Jurgio koplyčios.

Williamas ir Harry, apie kurių įtemptus santykius ne kartą rašyta žiniasklaidoje, šeštadienį paskui senelio karstą ėjo atskirai – pusbroliui Peteriui Phillipsui iš šonų, skelbia people.com.

Šis vizitas Jungtinėje Karalystėje princui Harry – pirmasis po skandalingojo jo ir žmonos Meghan Markle interviu Oprah Winfrey laidoje.

Karališkųjų pareigų atsisakęs princo Charleso sūnus į senelio laidotuves atvyko be žmonos. M. Markle liko Kalifornijoje, kur šiuo metu jiedu gyvena. Likti JAV Meghan parekomendavo medikai, kadangi šiuo metu ji laukiasi antrojo vaikelio. Visgi, manoma, kad neatvykti į vyro gimtinę žmona nepanoro ir dėl to, jog jos vizitas, po minėtojo interviu, šalyje sukeltų nemažai triukšmo.

Nors fiziškai M. Markle laidotuvėse nedalyvavo, ji princą Philipą pagerbė savaip. BBC skelbia, kad besilaukianti princo Harry žmona amžinojo poilsio atgulusiam Edinburgo hercogui skyrė ranka rašytą laišką.

Skelbiama, kad jame Meghan aprašė savo prisiminimus. Laiškas nugulė greta laidotuvių vainiko, kuriame buvo ir specialiai parinkti švelniojo akanto žiedai, kurie turėjo pabrėžti ir pagerbti princo Philipo graikų kilmę, kadangi šis augalas Graikijoje yra laikomas nacionaliniu.

Be to, pranešama, kad princo Harry žmona kartu su judviejų sūnumi Archie laidotuvių ceremoniją stebėjo tiesiogiai per televizorių ir mintimis buvo su savo vyru bei jo gedinčia šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)