„Man kažko trūko. Buvau pačioje šlovės viršūnėje, o vis tiek buvo siaubingai liūdna, nesibaigianti kančia. Mane ir po šiai dienai persekioja neišspręstos bėdos, aš vis dar jų turiu. O tada maniau, kad sėkmė man padės viską sutvarkyti. Taigi, man narkotikai tapo priemone atbukti, atbukti tiek, kad galėčiau egzistuoti“, – itin drąsiai apie priklausomybę prabilo dainininkas.

„Praradau savo karjeros ateities viziją. Visos tos aplinkinių nuomonės, pasimečiau. O muzikos pasaulyje labai daug žmonių, kurie minta kitų nesaugumo jausmu ir juo naudojasi savo naudai. Ir kai tai nutinka, mane ima siutas. Ir kai esi jaunas žmogus, turintis didelių svajonių, o pasaulis tave išduoda, tampi toks, kokiu net nenori būti. Tada nubundi vieną dieną, ir viskas blogai, santykiai nenusisekę, turi visą pasaulio šlovę, bet galvoje viena vienintelė mintis: „Na, ir ko visa tai verta, jeigu viduje tuštuma“, – atvirauja dainininkas.

Jeigu ne žmona Hailey Baldwin, J. Bieberis įsitikinęs, kad savo gyvenimo susigrąžinti į savo rankas jam nebūtų pavykę. Aišku, „pirmieji santuokos metai tikrai buvo sunkūs, nes traumos taip greitai nepasimiršta“.

„Trūko pasitikėjimo. Buvo daug dalykų, kurių nenori prisipažinti artimam žmogui, nes bijai jį išgąsdinti. Nenori jo išgąsdinti prisipažindamas, kad pats bijai“, – prisimena J. Bieberis. Žvelgdamas į savo santuoką dabar, J. Bieberis sako, kad jis ir H. Baldwin, kurie susituokė 2018 metų rugsėjį, o po metų surengė antrą ceremoniją“, kuria „savo poros, savo šeimos gyvenimą, kuria bendrus prisiminimus“.

„Nuostabiausia tai, kad turime, ko laukti, dėl ko gyventi. Prieš tai neturėjau tikslo. Mano asmeninis gyvenimas nebuvo stabilus. Neturėjau antrosios pusės. Neturėjau, ką mylėti. Neturėjau, kam atiduoti savo meilę“, – per interviu prisipažino J. Bieberis.

GQ žurnalui J. Bieberis taip pat atskleidė, jog su visais gyvenimo iššūkiais susidoroti jam padėjo tikėjimas.

„Dievas didis. Gyvenime buvau priėjęs ribą, kai meldžiausi: „Dieve, jeigu tu egzistuoji, man reikia tavo pagalbos, nes vienas aš jau nebepajėgiu susitvarkyti“. Buvo siaubingai sunku. Kiekvienas sprendimas, kurį priimdavau, būdavo savanaudiškas. Klausiau jo, ko iš manęs nori. Kodėl manyje išaugino norą dainuoti, kurti muziką. Klausiau, iš kur visa tai. Koks to tikslas? Kokia gyvenimo prasmė? Kodėl aš gyvenu“, – apie tikėjimą kalbėjo J. Bieberis.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)