Kas galėtų nutikti, jei ledo arenos prižiūrėtojas savo darbo vietoje atrastų modifikuotą „Kawasaki Ninja“ motociklą? Šią hipotetinę situaciją „Ledas!“ ir nagrinėja – šmaikščiai prasidėjęs ledo ritulininkų treniruotės pabaigoje, šis klipas žiūrovus nustebins aukščiausio lygio motoakrobatika, kurią profesionaliai nufilmavo patyrusi komanda.

Tačiau tai ne viskas. Prieš A. Gibiežos klipą žiūrovai galės pamatyti, kokius įspūdingus reginius filmuoja „Red Bull“ atletai iš užsienio šalių. Pavyzdžiui, įspūdingą parkūro filmą, kuriame stogais šokinėjantis gatvės akrobatas Jason Paul vejasi telefoną, ar klipą, kuriame įamžintas Dakare antrą vietą sunkvežimių klasėje užėmusio Anton Shibalov ir rusų vandenlentininko Nikita Martyanov bendradarbiavimas.

Ir tai dar ne viskas. Vilniečiams ši dalis buvo siurprizas, bet kauniečiai jau žino, ko tikėtis – gyvo keturių atletų pasirodymo, kuris oro uoste buvo sutiktas nepaliaujama mašinų signalų lavina. Kartu su Aru, daugkartiniu Europos motoakrobatikos čempionu bei unikalių triukų kūrėju, čia pasirodys ir trys jo artimi kolegos.

Šarūnas Kezys – pasaulio „Guiness“ rekordo savininkas, per minutę padaręs daugiausiai apsisukimų ant galinio motociklo rato. Nerijus Malinauskas – Baltijos šalių motorolerių motoakrobatikos čempionas ir įvairių disciplinų prizininkas. Taip pat jis yra visų keturių pilotų motociklų dizaino autorius. Paskutinis, Virginijus Dikšas, taip pat yra daugelio motoakrobatikos čempionatų dalyvis ir prizininkas, kuris taip pat kuria detales šiam sportui ruošiamiems motociklams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)