Žinia, kad jau kažkelintą mėnesį pilietiniai neramumai purto Pietryčių Azijoje esančią Mianmaro valstybę. Sakysite – koks gi mums skirtumas, Mianmaras yra labai toli, ir iš esmės, tai nebus melas. Tačiau ši šalis yra mums artimesnė nei mes galvojame.

Pirmiausia – dėl artumo su Tailandu. Prieš pandemiją Tailandas buvo vieta, į kurią ne tik lietuvaičiai, bet ir daugelis pasaulio keliautojų skubėdavo pažiemoti ir pasilinksminti. Dalis jų nepatingėdavo bent kažkiek apsidairyti ir pasidomėti – galbūt aplink Tailandą yra dar kažko neatrasto. Taip buvo atrastas Tailando kaimynas Vietnamas, kuris paskutiniaisiais metais dėl savo gamtos grožio ir žemų kainų buvo tapęs nenormaliai populiariu ir sudarančiu konkurenciją tam pačiam Tailandui. Dar labiau novatoriški keliautojai dairėsi toliau ir užmatė paslaptingąjį ir tylųjį Mianmarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)