Remiantis oficialiais duomenimis, per kelis mėnesius, kiek ten gyveno karališkoji pora, pas juos mažiausiai devynis kartus važiavo policijos pareigūnai. Šią informacija patvirtino ir Santa Barbaros šerifo tarnyba. Ten patikslino, kad policijos pareigūnai ne kartą gavo iškvietimą telefonu, taip pat vyko ir suveikus signalizacijai.

Pabrėžiama, kad policijos pareigūnai į namus keturis kartus vyko praeitų metų liepą – Meghan ir Harry buvo ką tik persikėlę į Santą Barbarą iš Los Andželo, kur gyveno nuomotame būste.

Kalėdų išvakarėse iš 39 metų M. Marke ir 36 metų princo Hary namų policiją pasiekė naujas skambutis, buvo pranešta, kad į poros namų teritoriją įsibrovė prašalaitis. Nustatyta, kad tai buvo 37 metų Nicolas Brooksas, jis atsidūrė už grotų už įsibrovimą į privačią valdą, vėliau paleistas į laisvę. Paskutinis skambutis užfiksuotas vasario 16 dieną, skelbiama, kad tai „buvo pavojaus signalo aktyvavimas“.

Per interviu Oprah Winfrey Saseksų kunigaikščiai pasakojo, kad, atsisakę savo karališkųjų pareigų, baiminasi dėl savo saugumo. Princas Harry tvirtina niekada nemanęs, kad po „Megxit“ jo saugumu nebesirūpins britų saugumo tarnybos, kurią finansuoja britų mokesčių mokėtojai, pareigūnai.

„Mano toks statusas buvo nuo pat gimimo. Tą riziką paveldėjau. Taigi, netekęs apsaugos, patyriau šoką“, – teigia princas Harry. Šiuo metu pora už savo apsaugą moka iš savo kišenės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)