Didesnę rungtynių dalį gynybinėse pozicijose praleidusi „Leeds United“ komanda į priekį išsiveržė 42 min., kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Stuartas Dallasas. Baigiantis kėliniui už grubią pražangą tiesioginę raudoną kortelę prieš save išvydo Liamas Cooperis ir svečiai liko mažumoje.

Antroje rungtynių dalyje beveik visas žaidimais vyko „Leeds United“ aikštės pusėje ir 76 min. šeimininkai po Ferrano Torreso smūgio rezultatą išlygino. Tačiau jau per teisėjo pridėtą laiką svečiai surengė pavyzdinę kontrataką, kurios smaigalyje atsidūręs S. Dallasas šaltakraujiškai pasiuntė kamuolį į „Manchester City“ vartus.

Josepo Guardiolos treniruojama „Manchester City“ komanda šiose rungtynėse kamuolį kontroliavo net 71 proc. laiko, atliko 27 smūgius į varžovų vartus, tačiau pelnė tik vieną įvartį, o vos du smūgius atlikę svečiai iš Mančesterio išsivežė visus 3 taškus.

Tai buvo tik antras „Manchester City“ pralaimėjimas visose varžybose 2021 metais. Nors Anglijos čempionate 74 taškus po 32 turų surinkę „miestiečiai“ ir toliau užtikrintai pirmauja, tačiau antroje vietoje žengianti ir 60 taškų savo sąskaitoje turinti „Manchester United“ yra sužaidusi dvejomis rungtynėmis mažiau, tad palankiai susiklosčius aplinkybėms gali sumažinti atsilikimą iki 8 taškų.

Artimiausias rungtynes „Man United“ žais šį sekmadienį, Londone su „Tottenham Hotspur“ ekipa.

Kitose 31 turo rungtynėse FC „Liverpool“ savo aikštėje 2:1 (0:1) nugalėjo Birmingemo „Aston Villa“ ekipą. Svečiai pirmavo po Olie Watkinso tikslaus smūgio 43 min., bet antrame kėlinyje šeimininkai atsakė Mohamedo Salah (57 min.) ir Trento Alexanderio-Arnoldo (90+1 min.) įvarčiais.

Po šios pergalės „Liverpool“ (52 tšk.) pakilo į 4 vietą, o „Aston Villa“ (44 tšk.) liko 10-oje pozicijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)