K grupės rungtynėse Atėnų AEK (3/3) su Jonu Mačiuliu namie 79:78 (18:14, 16:20, 16:25, 29:19) palaužė Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ (4/2) komandą iš Rusijos, tačiau tai graikams buvo tik simbolinė paguoda.

Grupėje jie finišavo treti, į priekį praleidę ne tik „Nižnij Novgorod“, bet ir Strasbūro SIG (3/3) krepšininkus. Prancūzai į finalo aštuoneto etapą žengė dėl geresnio taškų santykio tarpusavio rungtynėse su AEK.

Paskutiniame mače SIG namie 91:81 įveikė Ankaros „Turk Telekom“ (2/4) komandą, kuri grupėje liko paskutinė.

Standings provided by SofaScore LiveScore


J. Mačiulis jau minėtose rungtynėse su svečiais iš Rusijos pelnė du taškus – likus 4 sek. jis baudų metimais padidino šeimininkų pergalę iki 3 taškų. Iš viso puolėjas žaidė 21 min., per kurias dar atkovojo 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

AEK šansų žengti tolyn neturėjo jau prieš šį susitikimą.

Jau anksčiau su turnyru šiame varžybų etape atsisveikino ir kitos dvi „lietuviškos“ komandos – Sasario „Dinamo“ su Eimantu Bendžiumi bei Rygos VEF su Sauliumi Kulviečiu.

Tiesa, „Dinamo“ dar liko sužaisti vienas grupės rungtynes.

Turnyre debiutavęs Vilniaus „Rytas“ apskritai neįveikė pirmojo etapo grupės varžybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)