Be keturių svarbių krepšininkų „Žalgiris“ jau žaidė antradienio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“, kurias laimėjo tik po atkaklios kovos 94:88.

Dėl J. Lauvergne'o galimybių pasirodyti aikštėje M. Schilleris žadėjo apsispręsti ketvirtadienį, tuo metu jokių klausimų dėl A. Milaknio nėra – snaiperis artimiausiu metu į aikštę tikrai negrįš.

Nors vasario pabaigoje, kai jį sustabdė kirkšnies skausmai, prognozuota, kad gydytis reikės mėnesį.

Tačiau trečiadienį paklaustas, kada tikisi sulaukti veterano pagalbos, M. Schilleris traukė pečiais.

„Labai komplikuota trauma, negaliu nieko pasakyti“, – apgailestavo specialistas iš Austrijos.

Priešingos nuotaikos yra būsimų varžovų stovykla. Į „Panathinaikos“ rikiuotę praėjusiame ture grįžo aštuonis mačus dėl traumos praleidęs puolimo lyderis Nemanja Nedovičius, padėjęs po pratęsimo netikėtai triumfuoti prieš buvusią savo ekipą Milano „Olimpia“ 86:83.

„Panathinaikos“ yra išskirtinai aukšta komanda, turinti ūgio pranašumą kiekvienoje pozicijoje. Sakyčiau, tai didžiausia jų stiprybė. Be to, klubą sustiprino dar viena taškų darymo mašina Mario Hezonja, taigi, jie dabar turi du krepšininkus, renkančius po 16 taškų vidurkį. Retas sugeba žaisti taip rezultatyviai, už tai ir būna mokami didžiuliai pinigai“, – komentavo M. Schilleris.

„Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ dvikova vyks ketvirtadienį, nuo 20 val. Nepriklausomai nuo rezultato, Kauno ekipa (16/17) jau nebepajudės iš 11-os vietos turnyro lentelėje, dvejomis rungtynėmis mažiau už konkurentus sužaidę ir dabar 15-ą poziciją užimantys graikai (11/20) dar gali minimaliai pakoreguoti savo padėtį.

„Tai nebus svarbiausios sezono rungtynės, tačiau mums jų reikia, kad įgautume gerą sportinę formą, suteiktume kai kuriems krepšininkams žaidimo praktikos“, – teigė nuo sausio PAO treniruojantis Izraelio specialistas Odedas Kattashas.

Pirmojo rato akistatą praėjusį gruodį Atėnuose žalgiriečiai laimėjo 81:69, sušvelnindami bendrą komandų tarpusavio pergalių ir pralaimėjimų balansą – 7/22.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)