Indianos ekipai negalėjo padėti traumuoti dukart NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis D. Sabonis ir Malcolmas Brogdonas, o trečiame kėlinyje kairės kojos čiurną pasitempė ir žaisti negalėjo dar vienas aukštaūgis Mylesas Turneris.

Be dviejų savo pagrindinių bokštų po krepšiu „Pacers“ komanda buvo itin pažeidžiama ir tuo naudojosi neseniai mainų keliu į Čikagą iš Orlando „Magic“ persikėlęs N. Vučevičius. Pastarasis dar atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Aukštaūgis surinko 33-ą šį sezoną dvigubą dublį.

„Jis labai universalus, vis labiau supranta komandos draugus ir tampa naudingesnis, – kalbėjo Čikagos ekipos strategas Billy Donovanas. – Jis stengiasi žaisti ir jei mums pavyks jį išnaudoti, surasti gerą balansą su Zachu LaVine'u, tai gali būti įspūdingas reikalas“.

„Bulls“ žvaigždė Zachas LaVine'as pelnė 19 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Svečiai iniciatyvą perėmė antrajame kėlinyje po spurto 15:3, kai išsiveržė į priekį 45:33. Trečiame ketvirtyje skirtumas sumažėjo – 81:72, tačiau į aikštės šeimininkų pastangas atkurti intrigą „Bulls“ atsakė 9 taškais iš eilės be atsako ir padėjo tašką šioje dvikovoje.

„Pacers“ šiuo metu turi verstis net be 4 starto pozicijos žaidėjų – M. Brogdono, D. Sabonio, M. Turnerio ir T.J. Warreno. Pastarasis praėjusį sezoną buvo komandos rezultatyviausias žaidėjas, tačiau dėl traumos turės praleisti visą likusį šį sezoną.

Rytų konferencijoje „Bulls“ jau kvėpuoja „Pacers“ į nugarą, komandos atitinkamai rikiuojasi 10-oje ir 9-oje vietose. Indianos komandai, kuri šį sezoną namie žaidžia itin prastai (8 pergalės ir 15 pralaimėjimų) reikia gerokai pasistengti, kad įšoktų į atkrintamųjų varžybų traukinį.

„Pacers“ trečiadienį namie žais su Minesotos „Timberwolves“, o „Bulls“ kitose rungtynėse ketvirtadienį Floridoje susigrums su Toronto „Raptors“.

Pacers“: Carisas LeVertas 20, Edmondas Sumneris ir Jeremy Lambas po 15, Dougas McDermottas 11.

Bulls“: Nikola Vučevičius 32 (17 atk.k.), Zachas LaVine'as 19, Lauri Markkanenas 15, Thaddeusas Youngas 14, Coby White'as 13.

Antradienio rungtynių NBA rezultatai:

Indianos „Pacers“ – Čikagos „Bulls“ 97:113

Atlantos „Hawks“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ 123:107

Bostono „Celtics“ – Filadelfijos „76ers“ 96:106

Toronto „Raptors“ – Los Andželo „Lakers“ 101:110

Majamio „Heat“ – Memfio „Grizzlies“ 112:124

Denverio „Nuggets“ – Detroito „Pistons“ 134:119

„Golden State Warriors“ – Milvokio „Bucks“ 122:121

Los Andželo „Clippers“ – Portlando „Trail Blazers“ 133:116

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)