PSG Miunchene bus priverstas žaisti be 9 savo žaidėjų, kuriuos pakeis mažai kam pažįstami vardai.

Dėl traumų, geltonųjų kortelių ir koronaviruso žaisti negalės Juanas Bernatas, Alessandro Florenzi, Denisas Franchi, Mauro Icardi, Layvinas Kurzawa, Edouardas Michutas, Leandro Paredesas, Xavi Simonsas ir Marco Verratti.

Šalia Kyliano Mbappe ir Neymaro veikiausiai aikštėje pamatysime mažai žinomus arba nežinomus vardus. Pavyzdžiui 19-metis Kenny Nagera paprastai žaidžia už PSG klubo jaunimo komandą. Miunchene bus ir du Paryžiaus ekipos 16-mečiai Ismaelis Gharbi ir Abdoulaye Kamara. Kol kas neaišku, ar treneris ryšis juos leisti į aikštę.

Kita vertus rimtų nuostolių turi ir Miuncheno „Bayern“. Daugkartiniams Vokietijos čempionams padėti negalės FIFA pasaulio čempionato atrankos rungtynėse atstovaudamas Lenkijai traumą patyręs Robertas Lewandowskis. Geriausias praėjusių metų pasaulio futbolininkas susižeidė kelį.

Traumuotų žaidėjų sąraše įrašyti Douglas Costa ir Corentinas Tolisso.

PSG ir „Bayern“ praėjusiais metais kovojo UEFA Čempionų lygos finale. Po vienintelio Kingsley Comano įvarčio 59-ą min. tuomet triumfavo Miuncheno klubas.


Kitose UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse susitinka „Manchester City“ ir Dortmundo „Borussia“, Madrido „Real“ ir „Liverpool“, „Porto“ ir Londono „Chelsea“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)