Nuotraukomis pasidalyta ir socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“. Čia paaiškėjo, kad linksmą vaizdą pastebėjo ne vienas Vilniaus vairuotojas.

„Zaporožietis“ su kiaušiniu, kone didesniu už automobilį, įamžintas ir ant senojo Žvėryno tilto, ir Upės gatvėje, ir kitur.

„Įdomu, ką policija į tai?“ – smalsavo vienas internautas, netrukus sulaukęs atsakymo, kad greičiausiai už tokią pramogą vairuotojas bus pripažintas chuliganu.

Ne vienas paminėjo ir Norbertą Daunoravičių-Norbe, kuriam po pasivažinėjimo su „Volkswagen Golf“, turinčiu traktoriaus ratus, baigėsi paskelbimu, kad už tokį elgesį jam bus atimta teisė vairuoti.

Visgi į komentarus sureagavo ir, panašu, automobilio vairuotojas. Jis pasidalino nuotrauka, kurioje pareigūnų automobilis matyti už „Zaporožiečio“ ir pakomentavo, kad kol kas jis – vis dar su „teisėmis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)