Z kartos muzikos dievaitis 24kGoldn sužibo pastaraisiais metais. Vien jo superhitas „Mood“ turi jau daugiau nei 1,6 mlrd. perklausų internete. Daina pakilo iki prestižinio „Billboard“ 100 karščiausių dainų topo pirmosios vietos ir ten išsilaikė netgi 8 savaites. Lietuvos muzikos topuose „Mood“ puikuojasi jau daugiau nei 30 savaičių.

24kGoldn, iann dior Ellen DeGenneres TV laidoje atlieka „Mood“

„Esu Z kartos atstovas. Užaugau klausydamasis labai įvairios muzikos. Tai iš dalies ir yra pagrindinė priežastis, kodėl man sekasi žongliruoti skirtingais žanrais“, – viename interviu sakė pats 24kGoldn, kurio tikrasis vardas – Golden Landis Von Jones.

Pop, roko ir repo skambesius jungiantis dainininkas už savo populiarumą turėtų dėkoti „TikTok“ socialiniam tinklui ir aktyviems fanams. Beje, jis taip ir padarė – pristatydamas albumą „El Dorado“ 24kGoldn surengė įspūdingą koncertą „TikTok“ platformoje. Tačiau tai – toli gražu ne viskas, ką šis talentingas reperis suplanavo albumo išleidimo proga.

Neseniai internete pasileido visiems atviras kompiuterinis žaidimas „El Dorado The Game“ (24kgoldn.com/game). Bežaidžiant jį fone groja naujausias 24kGoldn albumas. Tiesiog genialu! Beje, daugiausiai taškų surinkęs žaidėjas gaus prizą – bitkoinų. Taip pat kartu su „Scavengar“ platforma 20-metis reperis pristatė ir dar vieną į Z kartą nutaikytą papildytos realybės patyrimą.

24kGoldn gimė žydės ir afro-amerikiečio kataliko šeimoje. Abu reperio tėvai dirbo modeliais. Tad nenuostabu, kad nuo pat mažumės ir pats 24kGoldn vaidino reklamose. Baigęs mokyklą San Franciske jis pradėjo studijuoti vienoje prestižinėje verslo mokykloje, tačiau dėl staigaus muzikinės karjeros šuolio studijas reperiui teko sustabdyti.

Šiemet įtakingoji „YouTube“ platforma 24kGoldn paskelbė vienu perspetyviausių 2021 m. atlikėju. Jo superhitas „Mood“ turi daugiau 1,6 mlrd. perklausų internete. O jo debiutinis albumas „El Dorado“ per pirmą savaitę nuo išleidimo gavo daugiau dėmesio nei daugelis tokiu sudėtingu metu galėtų net pasvajoti.

Klausytis 24kGoldn albumo „El Dorado“ galite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)