Nors dauguma žmonių mėgsta jos kuriamą turinį, kurį sudaro pozityvios žinutės, informacija apie tatuiruotes ir gyvenimiški dalykai, atsiranda ir „heiterių“, skelbia metro.co.uk.

Neseniai vienas interneto naudotojas parašė, kad L. Pike yra „per sena rengtis kaip paauglė“.

Nuomonės formuotoja į įžeidimą atsakė mandagiai ir nurodė, jog jai nesvarbu, ką apie ją galvoja kiti. Visgi moteris pridūrė, kad tokie komentarai gali atbaidyti kitus žmones nuo minties rengtis taip, kaip jie nori, ir „pasėti abejonių“ dėl išvaizdos. L. Pike videoatsakymas buvo peržiūrėtas daugiau nei 2 mln. kartų ir sulaukė palaikymo.

Vaizdo įraše nuomonės formuotoja su pasididžiavimu parodė savo „paauglišką“ stilių: mėtų spalvos marškinėlius trumpomis rankovėmis, sukištus į juodus džinsus „Levi 501“, ir juodus batus „Dr Martens“ (visai neblogas derinys).

„Dėvėkite, ką tik norite. Išreikškite save net jeigu žmonės galvoja, kad atrodote kaip paauglys. Koks skirtumas? Tokią reakciją priimu kaip komplimentą“, – savo sekėjams tvirtino L. Pike.

Moters atsakymas sulaukė dėmesio – 26 tūkst. internautų parašė pritariantys L. Pike požiūriui. Viena naudotoja pakomentavo: „Man 50-imt. Teko išgirsti replikų, kad esu per sena ryškiems marškinėliams ir ilgiems plaukams. Bet aš manau, kad esu per sena kreipti dėmesį į kitų žmonių nuomonę.“

Didelio populiarumo sulaukusioje diskusijoje nemažai kitų stilingai atrodančių pagyvenusio amžiaus žmonių demonstravo savo dažytus plaukus ir tatuiruotes. Viena 68-erių metų amžiaus moteris parašė: „Puikiai atrodai. Kaip sakome mes, Naujojo Orleano gyventojai: daryk ką nori! Violetiniai plaukai – visai neblogai... Kitą mėnesį man sueis 69-eri.“

Kita pridūrė: „Vasario mėnesį atšvenčiau 76-ąjį gimtadienį, bet plaukus dažau rožine spalva.“

„Man 43-eji, bet vis tiek rengiuosi taip pat, kaip lankydama vidurinę mokyklą“, – nurodė dar viena socialinių tinklų naudotoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)