Naujoji parduotuvė bus dar patogesnė skubantiems, greito apsipirkimo besitikintiems miesto pirkėjams. Atnaujinant parduotuvę įgyvendinti moderniausi sprendimai ir kruopščiai suformuotas asortimentas. Į parduotuvę investuota 398,6 tūkst. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Šiandien atidarėme pirmąją atnaujintą šios koncepcijos parduotuvę, tačiau planuojame ir tolesnį „ekspress“ parduotuvių atnaujinimą. Nedidelės miestų centruose esančios parduotuvės patogios aktyviems pirkėjams, kurie tikisi greito apsipirkimo, ieško šviežių produktų. Todėl formuodami asortimentą ir kurdami interjerą atsižvelgėme į jų poreikius“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

278 kv. m parduotuvės erdvė primins nedidelę jaukią užkandinę, čia bus galima įsigyti karštų bandelių, vietoje šviežiai suteptų ar grilyje paskrudintų sumuštinių, konditerijos gaminių, įvairių rūšių ir skonių kavos bei kitų karštų gėrimų išsinešti. Taip pat čia bus platus karštų kulinarijos gaminių pasirinkimas. Pirkėjų patogumui įrengti meniu atvaizduojantys vaizdo ekranai.

Skubantys pirkėjai taip pat galės įsigyti kruopščiai atrinktų kasdienių maisto produktų, šviežių vaisių ir daržovių, bakalėjos prekių, gurmaniškų užkandžių bei gaiviųjų gėrimų. Atnaujinamoje parduotuvėje bus naudojamos elektroninės kainų etiketės, taupančios išteklius ir darbuotojų laiką.

Kaip pasakoja naują koncepciją kūrusios „Incanto solutions“ studijos vadovė Daiva Rabačiauskaitė, pagrindinis tikslas buvo sukurti modernią, šiuolaikišką, naujausias tendencijas atitinkančią parduotuvę.

„Vadovavomės šiuolaikiškiausiomis parduotuvių tendencijomis ir galime sakyti, kad tai tikrai viena moderniausių mažmeninės prekybos parduotuvių. Siekėme lengvumo, paprastumo įspūdžio. Tačiau ieškojome įdomių sprendimų ir rinkomės modernias medžiagas, kurios mažmeninės prekybos tinkluose dar nebuvo naudojamos. Daug dėmesio skyrėme pirmam pirkėjo įspūdžiui ir galima sakyti, kad sukūrėme į jaunatviškus, skubančius žmones orientuotą koncepciją“, – teigia D. Rabačiauskaitė.

Pirkėjų patogumui čia įrengtos 3 „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, leidžiančios apsipirkti greitai ir patogiai, sumažinant žmogiškąjį kontaktą, veiks viena „ekspress“ kasa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)