L. Musetti iš 120-os vietos šoktelėjo viršun per 26 pozicijas po turnyro „Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC“, kur pateko į pusfinalį.

„Svajonė išsipildė. Dar kai buvau vaikas, svajojau patekti į TOP-100. Galiausiai tai pasiekiau. Tai – neįtikėtina“, – kalbėjo jis.

Šiuo metu TOP-100 yra du devynioklmečiai – L. Musetti ir 2019 metų „Next Gen ATP Finals“ čempionas Jannikas Sinneris. Pastarasis yra beveik 7 mėnesiais vyresnis už savo tautietį.

„L. Musetti yra nepaprastai talentingas. Jis gali daryti viską kortuose ir yra fiziškai stiprus. Jis bus tikrai geras žaidėjas“, – gyrė bendraamžį J. Sinneris.

„Man patinka nugalėti, nemėgstu pralaimėti. Tai – geriausia mano savaitė gyvenime“, – po turnyro Meksikoje kalbėjo L. Musetti.

Toliau italas rengiasi dalyvauti „Miami Open“ turnyre, kur žais ir Ričardas Berankis.

Pajėgiausias Lietuvos tenisininkas pasaulio teniso reitinge per savaitę prarado vieną poziciją ir šiuo metu užima 88 vietą.

Pirmajame dešimtuke per savaitę jokių pokyčių neįvyko. Pirmauja serbas Novakas Džokovičius (12008 taškai), antroje vietoje rusas Daniilas Medvedevas (9940), trečioje – ispanas Rafaelis Nadalis (9670).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)