„Siekiame suteikti pirkėjams kuo geresnę apsipirkimo patirtį, todėl nuolat atnaujiname parduotuves. Taip pat mums svarbu patenkinti visus jų lūkesčius, todėl rekonstrukcijos metu daug dėmesio skiriame prekių asortimentui. Atnaujintose parduotuvėse išplėtėme ir padidinome skyrius, kad galėtume pasiūlyti platų praktiškai visų prekių pasirinkimą. Taip pat greitesniam ir patogesniam apsipirkimui atnaujinome įrangą ir įrengėme savitarnos kasas“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Parduotuvės atnaujintos vadovaujantis šiuolaikiška „Iki“ statybos standarto koncepcija, kuri apima prekybos vietų išvaizdą, išplanavimą, naudojamą įrangą ir viską, kas pagerina pirkėjų patirtį parduotuvėse. Renovuojant parduotuves, kad pirkėjams būtų paprasčiau ir patogiau rasti reikiamus produktus, pakeistas prekių išdėstymas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Atnaujintoje parduotuvėje Klaipėdoje pirkėjų patogumui padidinti šviežių vaisių ir daržovių, sveriamų produktų, kulinarijos ir gėrimų skyriai. Skubantys gyventojai čia ras platų karštų kulinarijos produktų ir vietoje kepamos duonos bei bandelių pasirinkimą.

Parduotuvėje Plungėje išplėsti kulinarijos, mėsos, vietoje kepamos duonos ir bandelių skyriai. Taip pat pirkėjų patogumui čia įrengtas sveriamos žuvies skyrius.

997 kv. m prekybinio ploto parduotuvėje Klaipėdoje greitesniam ir saugesniam apsipirkimui įrengtos 6 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti kaip įmanoma labiau sumažinant žmogiškąjį kontaktą. Taip pat veikia 3 paprastos kasos. Čia dirba 34 darbuotojai. 734 kv. m prekybinio ploto parduotuvėje Plungėje įrengtos 4 „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, taip pat 2 paprastos kasos. Čia dirba 19 darbuotojų. Lankytojams parduotuvės bus atviros kasdien nuo 8 iki 22 valandos.

Siekiant apsipirkti kaip įmanoma saugiau, pirkėjai raginami iš anksto sudaryti pirkinių sąrašą ir apsipirkimą planuoti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte 8–10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Sekmadieniais žmonių prekybos tinklo parduotuvėse mažiau visą darbo laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)