Siūlome išsirinkti kurį nors iš keturių būdingiausių variantų.

1. Telefoną laikote viena ranka ir tos pačios rankos nykščiu renkate tekstą

Telefono testas

Esate organizuotas ir disciplinuotas žmogus, rašoma portale all4soul.com. Puikiai žinote, kas jums į naudą, o kas – atvirkščiai. Per pašnekesius su kitais daugiau kalbate negu klausotės. Dėl geraširdiškos prigimties noras kam nors pakenkti jums visiškai svetimas.

Esate išmintingas ir subtiliai jaučiate, ar kito asmens deklaruojama meilė tikra, nesumeluota, ar tik apsimestinė. Kai tenka apsispręsti dėl santykių, nemėgstate rizikuoti, be to, neskubate prisiimti atsakomybės. Atsiverti ryžtatės tik tuo atveju, jeigu žmogus pelno jūsų pasitikėjimą, bet kol to nenutinka, elgiatės ganėtinai oficialiai ir net atšiauriai.

2. Telefoną laikote abiem rankomis, bet tekstą renkate vienos rankos nykščiu

Telefono testas

Mėgstate į save nukreiptą dėmesį ir rūpestį, be to, net laukiate, kad artimieji jus apsaugotų. Kalbėti apie jausmus arba juos pademonstruoti jums nėra lengva, todėl jūsų partneris kartais gali pasijusti nepakankamai mylimas.

Turite neįtikėtiną intuiciją, be to, gebate puikiai šifruoti žmonių jausmus ir emocijas, tuoj pat demaskuojate melą, todėl jūsų apgauti beveik neįmanoma.

Santykius esate linkęs skubinti, todėl rizikuojate susisaistyti su žmogumi, kuris nevertas jūsų dėmesio.

3. Telefoną laikote abiem rankomis ir tekstą renkate abiem nykščiais

Telefono testas

Jums būdingas polinkis perdėtai baimintis, nuogąstauti ir ilgai išgyventi, ką patyrėte. Būtų idealu, jei jūsų partneriu taptų žmogus, gebantis jus suprasti ir palaikyti: jūsų pasitikėjimas savimi dėl to tiktai išaugtų.

Esate visapusiškai išsilavinęs žmogus, todėl su daugeliu jums lengva rasti bendrą kalbą. Nesunkiai įsiliejate į kolektyvą. Mokate prisitaikyti prie naujos situacijos ir elgtis atitinkamai. Per pobūvius jūs linksminatės, o vykstant rimtoms diskusijoms – be vargo įsigilinate į aptariamas problemas.

4. Telefoną laikote viena ranka, o tekstą renkate kitos rankos smiliumi

Telefono testas

Esate ramus žmogus, kuriam būdinga vidinė pusiausvyra. Galite ryžtis net didžiausiai auka, kad tik padėtumėte kitiems. Artimiesiems greitai ir lengvai atleidžiate klaidas.

Jūsų elgesys kartais būna spontaniškas. Nors mėgstate nuotykius, kartais norite pabūti vienas, pailsėti, pasipildyti jėgų.

Meilės reikaluose jūs – tikras drovuolis, niekaip neišdrįstantis žengti pirmo žingsnio. Šią savybę žmonės per klaidą gali palaikyti susidomėjimo stoka. Tiktai kai artimiau su jumis susipažįsta, jie pradeda suvokti, koks esate unikalus ir įdomus žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)